Football Talk

ΑΕΚ: Βάζει τέλος σε 19 χρόνια «ξενιτιάς» και θέλει μόνο νίκη επί του ΠΑΣ

ΑΕΚ: Βάζει τέλος σε 19 χρόνια «ξενιτιάς» και θέλει μόνο νίκη επί του ΠΑΣ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (21:30 – Cosmote TV 1) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, στο τελευταίο της παιχνίδι μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια – Τα πλάνα του Αλμέιδα.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ δίνει απόψε ένα ιστορικό παιχνίδι στη Ριζούπολη. Φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αυτό το ματς θα είναι το τελευταίο που θα δώσει μακριά από τη φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Τα 19 χρόνια «ξενιτιάς» είναι πάρα πολλά και επιτέλους τελειώνουν, καθώς το επόμενο εντός έδρας ματς του Δικεφάλου (αυτό με τον Ιωνικό αρχές Οκτώβρη) θα δοθεί στην OPAP Arena.

Είναι φυσικό πως και γι’ αυτό το λόγο, αλλά και αγωνιστικούς, ψυχολογικούς και βαθμολογικούς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιβάλλεται να κερδίσει το βράδυ την ομάδων των Ιωαννίνων. Η ήττα της ΑΕΚ από το Βόλο στη Ριζούπολη την περασμένη εβδομάδα «σόκαρε» την ομάδα, η οποία τώρα καλείται να βγάλει αντίδραση. Δεν περνάει από τη σκέψη κανενός το ενδεχόμενο να πετάξει κι άλλους βαθμούς το βράδυ η ΑΕΚ, κι ενώ την άλλη Κυριακή πάει στη Λεωφόρο να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Αλμέιδα για το βραδινό παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Αντίθετα, έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Νίκλας Ελίασον, ο οποίος αναμένεται να έρθει από τον πάγκο. Στην αρχική 11άδα θα έχουμε κάποιες αλλαγές, με τη διάταξη 3-1-4-1-1 να παραμένει. Στο τέρμα θα είναι ο Στάνκοβιτς, τριάδα στην άμυνα οι Βίντα, Τζαβέλλας και Μουκουντί, με τον Καμερουνέζο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Στο κέντρο «κόφτης» θα είναι ο Σιμάνσκι, κεντρικά χαφ οι ΓιόνσονΠινέδα, αριστερό μπακ – χαφ ο Τσούμπερ και δεξί ο Γκατσίνοβιτς, αντί του Άμραμπατ. Στην επίθεση αναμένεται να έχουμε άλλη μία αλλαγή με τον Λιβάι Γκαρσία να παίρνει τη θέση του Μάνταλου και να παίζει δίπλα στον Αραούχο. Αυτή λοιπόν, είναι η πιο πιθανή 11άδα της ΑΕΚ γι’ αυτό το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ και το τέλος 19 χρόνων «προσφυγιάς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0