Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 2-1: Βινίσιους και Ροντρίγκο έκαναν την κορυφή της La Liga βραζιλιάνικη υπόθεση! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 2-1: Βινίσιους και Ροντρίγκο έκαναν την κορυφή της La Liga βραζιλιάνικη υπόθεση! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Μπέτις με σκορ 2-1 (03/09), έκανε το 4/4 και πλέον είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga!

Κάθε νέα αγωνιστική στη φετινή La Liga, είναι μία νέα απόδειξη πως η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει το απόλυτο νικών, σε ό,τι βραδιά κι αν βρεθεί!

Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με σκορ 2-1 (03/09) της Μπέτις, στο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα και έκανε το 4/4!


Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε με το… καλημέρα να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Καμαβινγκά έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά προς τον Βινίσιους που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με υπέροχο «κρέμασμα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Παρότι κανείς θα περίμενε να τα… χάσουν οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ, αντιθέτως, «απάντησαν» άμεσα!

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας βρήκε τον Σέρχιο Κανάλες στο 17ο λεπτό εντός περιοχής, που έκανε το δυνατό σουτ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, περνώντας κάτω από τα πόδια του Κουρτουά!


Οι «μερένχες» λίγο έλειψε να ανακτήσουν το προβάδισμα κατευθείαν, αλλά το σουτ του Βινίσιους στο 19’ σταμάτησε στο δοκάρι του Σίλβα, ενώ ένα λεπτό αργότερα (20’) ο Πορτογάλος γκολκίπερ απέκρουσε και τη φοβερή κεφαλιά του Τσουαμενί.


Εν τέλει, ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 65ο λεπτό, με τον Ροντρίγκο!

Ο Βαλβέρδε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, με κάποιον τρόπο, κατάφερε να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, για να γράψει το 2-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης και να δώσει συνέχεια στο απόλυτο νικών της Ρεάλ Μαδρίτης, στη φετινή La Liga.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (90+1' Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς (80' Κρόος), Τσουαμενί, Καμαβινγκά (63' Καμαβινγκά), Ροντρίγκο (80' Θεμπάγιος), Βινίσιους, Μπενζεμά

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Σίλβα, Σαμπαλί (71' Ρουιμπάλ), Λουίζ Φελίπε, Γκονζάλες, Μορένο, Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο (71' Γουίλιαμ Ζοσέ), Κανάλες, Φεκίρ (11' Λουίζ Ενρίκε), Χουάνμι (72' Χοακίν), Ιγκλέσιας

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0