Football Talk

Ιτούδης: «Δεν τα παράτησε η Κροατία – Πιο πολλές πιθανότητες για αύριο ο Παπαγιάννης»

Ιτούδης: «Δεν τα παράτησε η Κροατία – Πιο πολλές πιθανότητες για αύριο ο Παπαγιάννης»

Ο προπονητής της εθνικής, Δημήτρης Ιτούδης, έκανε το σχόλιο του μετά την νίκη επί της Κροατίας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε μετά την νίκης της Ελλάδας επί της Κροατίας, σχολιάζοντας τόσο την παρουσία του Δημήτρη Αγραβάνη, όσο και τις πιθανότητες που έχουν να είναι διαθέσιμοι αύριο ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Αναλυτικα όσα είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Η Κροατία δεν παράτησε το παιχνίδι η Κροατία. Είναι μια σκληρή ομάδα και έχουν αθλητικό εγωισμό. Πάλεψαν μέχρι το τέλος. Εμείς τους αφήσαμε να κάνουν παιχνίδι, τους αφήσαμε σουτ, γιατί χαλαρώσαμε με το μεγάλο προβάδισμα.

Είναι εύκολο να μιλάμε μετά το παιχνίδι, αλλά μέσα από τα λάθη μας θα μάθουμε. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλά, ο χρόνος είναι περιορισμένος. Αύριο αντιμετωπίζουμε την Ιταλία που είναι δύσκολος αντίπαλος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που βρέθηκε εδώ».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με την Κροατία:

«Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε αθλητή που να έρχεται από τον πάγκο και να βοηθάνε. Σήμερα ο Αγραβάνης ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Δεν θέλω να μένω σε έναν παίκτη όμως.

Έχουμε τις απουσίες του Κώστα Αντετοκούνμπο και του Παπαγιάννη. Δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουμε να τους βάλουμε στο παρκέ. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τους τραυματισμούς. Σεβόμαστε τις ομάδες που παραχωρούν τους παίκτες τους στην εθνική και κοιτάμε να τους προφυλάξουμε.

Ο Παπαγιάννης είναι πολύ καλύτερα, έχει πολύ περισσότερες ελπίδες να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα με την Ιταλία, αλλά δεν ξέρουμε κάτι επίσημα ακόμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0