Football Talk

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Ομάδα που κερδίζει και χωρίς Ρονάλντο, δεν αλλάζει, αλλά κάνει το 3/3! (video)

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Ομάδα που κερδίζει και χωρίς Ρονάλντο, δεν αλλάζει, αλλά κάνει το 3/3! (video)
Από τη μία, ο Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκει την ενδεκάδα που εμπιστεύται και από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα «πατήματά» της! Ξανά χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο βασικό, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 (01/09) της Λέστερ και έκαναν το 3/3 στην Premier League, χωρίς να δεχθούν γκολ για 2ο σερί παιχνίδι!
Σχετικά Άρθρα
Ο Έρικ Τεν Χαγκ αποδεικνύεται υπέρμαχος του... δόγματος «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» ακόμα κι αν μένει εκτός ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Η δική του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το 3/3 επικρατώντας με σκορ 1-0 της Λέστερ (01/09) εκτός έδρας και κατέγραψε την τρίτη της νίκη στη φετινή Premier League!

Ο Ολλανδός τεχνικός χρησιμοποίησε την ίδια αρχική ενδεκάδα για τρίτο συνεχόμενο ματς, κάτι που σήμανε την «απουσία» του Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμα μία φορά από αυτήν, «γυρίζοντάς» τον στο 2005, αλλά από την άλλη, είδε την ομάδα του να κρατά ξανά το «μηδέν» στην άμυνά της, να σημειώνει τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της και να «ροκανίζει» τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με ορμή την αναμέτρηση και μόλις στο 11ο λεπτό, είχε την πρώτη της καλή ευκαρία. Ο Κρίστιαν Έρικσεν βρέθηκε σε καλή θέση, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι της Λέστερ. Όπως αποδείχθηκε, η προσπάθεια αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή!

Ράσφορντ και Σάντσο συνδυάστηκαν άψογα στο 23ο λεπτό, με τον πρώτο να τροφοδοτεί τον δεύτερο, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα και «έγραψε» το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε έως το τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Η Λέστερ προσπάθησε να αντιδράσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους και λίγο έλειψε να το πράξει στο 51', αλλά ο Ντε Χέα είχε «απάντηση» στο σουτ του Μάντισον.

Στο 68ο λεπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στο παιχνίδι και έξι λεπτά πριν αυτό να ολοκληρωθεί (84'), έφτασε κοντά στο γκολ! Ωστόσο, ο «κεραυνός» που επιχείρησε εντός περιοχής, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Κάπως έτσι, το 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, επιβεβαιώνοντας το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν και το 2ο χωρίς να δεχθεί γκολ!


Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Γουόρντ, Τζάστιν, Έβανς, Εντιντί, Τόμας, Ντιούσμπουρι-Χολ, Τίλεμανς (76' Ιχεανάτσο), Σουμαρέ, Μάντισον, Μπαρνς, Βάρντι (87' Ντάκα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν, Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (68' Ρονάλντο), Ελάνγκα (59' Κασεμίρο), Ράσφορντ (88' Φρεντ)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0