Football Talk

Ολυμπιακός: «Μετακομίζει» στον Πειραιά ο Μπόουλερ - Μια «ανάσα» από την Τράμπζονσπορ ο Μασούρας

Ολυμπιακός: «Μετακομίζει» στον Πειραιά ο Μπόουλερ - Μια «ανάσα» από την Τράμπζονσπορ ο Μασούρας
Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε για 4,5 εκατομμύρια ευρώ με την Μπλάκπουλ για τον Τζος Μπόουλερ με τον 23χρονο εξτρέμ να έρχεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει και τη συμφωνία με τον Ιβάν Καβαλέιρο. Δεδομένη θεωρούν στην Τουρκία την μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα στην Τράμπζονσπορ.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στον Ολυμπιακό για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ και ειναι χαρακτηριστικό πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρώσουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές. 

Η πρώτη είναι πολύ πιθανό να ακούει στο όνομα Τζος Μπόουλερ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθε σε συμφωνία με την Μπλάκπουλ αντί 4.5 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο δεξιό εξτρέμ και όπως όλα δείχνουν θα τον δώσει δανεικό στους Πειραιώτες. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ικανότατο ντριμπλέρ με έφεση στο έναν με έναν που πέρσι ολοκλήρωσε την σεζόν με 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 8 γκολ και 3 ασίστ, ενώ φέτος έχι αγωνιστεί και στα 7 παιχνίδια της Μπλάκπουλ στην Τσάμπιονσιπ σημειώνοντας 2 τέρματα. 

Την ίδια ώρα είναι αρκετά πιθανό στον Πειραιά να καταλήξει ένα ακόμα εξτρέμ. Ο λόγος για τον 28χρονο Πορτογάλο Ιβάν Καβαλέιρο με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει και το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση για να πάρει ο παίκτης το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Η περίπτωση του Καβαλέιρο, ενδεχομένως, να συνδέεται και με αυτή του Γιώργου Μασούρα καθώς στην Τουρκία θεωρούν σίγουρη την μετακίνηση του στην Τράμπζονσπορ, ώστε να γίνει συμπαίκτης των Μπακασέτα και Σιώπη. Στον Ολυμπιακό για την ώρα δε λένε το παραμικρό, αλλά όλα δείχνουν πως ο 28χρονος διεθνής εξτρέμ αποχωρεί από τους πρωταθλητές μετά από σχεδόν 4 χρόνια. 

Παράλληλα, σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται και η απόκτηση αριστερού μπακ με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη και το όνομα του Τόνι Λάτο της Βαλένθια να προβάλει ως φαβορί, ενώ αρκετές πιθανότητες και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και κεντρικός μέσος. 

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και στο μέτωπο των αποχωρήσεων καθώς το ρόστερ είναι γεμάτο. Η τελευταία εξέλιξη αφορά τον Νίκολα Τσούμιτς που επαναπατρίστηκε για  λογαριασμό της Βοιβοντίνα με τον Ολυμπιακό να κρατάει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει ήδη δανεικούς τους Μαντί Καμαρά (Ρόμα), Κανέ (Πάφος), Πέπε (Ανκαραγκουτσού), Φαντιγκά και Λοβέρα στον Ιωνικό, Μπαγκαλιάνη (ΠΑΣ Γιάννινα), Σουρλή (Φορτούνα Σιτάρντ) και Κίτσο (Ομόνοια).

www.bnsports.gr

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0