Football Talk

Στρασβούργο - Ναντ 1-1: Τέταρτη διαδοχική απώλεια για τα «Καναρίνια»... οκτώ μέρες πριν τον Ολυμπιακό (video)

Στρασβούργο - Ναντ 1-1: Τέταρτη διαδοχική απώλεια για τα «Καναρίνια»... οκτώ μέρες πριν τον Ολυμπιακό (video)
Στρασβούργο και Ναντ μονομάχησαν στην έδρα της πρώτης και μοιράστηκαν μεταξύ τους από έναν βαθμό, με το πέρας των δύο ημιχρόνων να τις βρίσκει ισόπαλες με σκορ 1-1.

Συνεχίζεται το άσχημο ξεκίνημα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa LeagueΝαντ, η οποία απέλεσε βαθμούς για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική και παρέμεινε στην 9η θέση του πρωταθλήματος. Μπορεί να βρέθηκε να ηττάται στην ανάπαυλα με ένα γκολ, ωστόσο εμφανίστηκε εξαιρετική στην συνέχεια και κατόρθωσε να αποφύγει την δεύτερη φετινή της ήττα.

Ισορροπημένο και δίχως ιδιαίτερο θέαμα το πρώτο ημίχρονο στο Στρασβούργο, με την κατοχή μοιρασμένη και τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να παράξουν ευκαιρίες. Παρόλα 'υτα οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ, στο 28ο λεπτό, όταν ο Πρσιτς που πέρασε ως αλλαγή σέντραρε στο βάθος της άμυνας και ο Ντιαλό έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα αντίπαλα δίχτυα. 

Εντελώς διαφορετική η εικόνα του δεύτερου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους και να αποτελούν μόνιμη απειλή. Μάλιστα κατόρθωσαν να βρουν την ισοφάριση, πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄, όταν ο Μοστάφα Μοχάμεντ χόρεψε την άμυνα του Στρασβούργου και πλάσαρε ιδανικά... χωρίς καθαρό οπτικό πεδίο.  


Οι συνθέσεις των ομάδων

Στρασβούργο: Σελς, Ντζικού, Ντουκουρέ, Πιέρ - Γκάμπριελ, Λιενάρ (28' Πρσιτς), Αχολού (73' Νταγκμπά), Ντιαρά (73' Τόμασον), Μπελεγκάρντε, Ντιλέιν, Γκαμεϊρό (73' Αγιόρκε), Ντιαλό

Ναντ: Λαφόν, Κορκιά (71' Φάμπιο), Καστεγέτο, Παλουά, Άπια (79' Κοκό), Μουτουσαμί, Ζιρότο, Γκεσάν, Μπλας, Μπάμπα (61' Μπουακλινέ), Μοστάφα Μοχάμεντ

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0