Football Talk

ΑΕΚ – μεταγραφικά: Η δεδομένη απόκτηση σέντερ φορ και οι υπόλοιπες κινήσεις

ΑΕΚ – μεταγραφικά: Η δεδομένη απόκτηση σέντερ φορ και οι υπόλοιπες κινήσεις
Στην ΑΕΚ θεωρείται σίγουρη η προσθήκη ενός επιθετικού μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου – Ο Καμπά που έχει προταθεί και οι άλλες λύσεις που εξετάζονται - Από τι θα εξαρτηθούν οι ενδεχόμενες υπόλοιπες μεταγραφές

Σχεδόν δυο εβδομάδες έμειναν προκειμένου να ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και το ρόστερ της ΑΕΚ σαφώς και δεν έχει κλείσει.

Οι συζητήσεις μεταξύ Αλμέιδα και διοίκησης είναι καθημερινές (και) για τα μεταγραφικά και με αγωνία αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ. Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως η «Ένωση» θα αποκτήσει έναν κλασικό επιθετικό. Έναν παίκτη που να παίζει στο «κουτί», δηλαδή και φουλάρει για τον κλείσει.

Υπάρχουν συζητήσεις και επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με τον Σόρι Καμπά να έχει προταθεί και να εξετάζεται. Δεν είναι όμως μόνο ο 27χρονος φορ, με ύψος 1.91 μ., από τη Γουινέα που βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ. Είναι όμως μεταξύ των τριών που έχει ξεχωρίσει.

Αναμένουμε λοιπόν την απόκτηση ενός σέντερ φορ από την ΑΕΚ το επόμενο διάστημα. Από εκεί και πέρα εκτός από επιθετικό είναι πολύ πιθανό η «Ένωση» να κάνει κι άλλες μεταγραφές.

Όμως προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει ποδοσφαιριστή για την επίθεση. Η εξέλιξη της μεταγραφικής περιόδου, οι παίκτες που θα προταθούν και οι εισηγήσεις του Αλμέιδα θα παίξουν το ρόλο τους αν εκτός από φορ υπάρξει μία και περισσότερες προσθήκες μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0