Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0: Αρκαδικό μπλόκο και πρώτη απώλεια βαθμών για τους «ερυθρόλευκους»

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0: Αρκαδικό μπλόκο και πρώτη απώλεια βαθμών για τους «ερυθρόλευκους»
Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό του Κορμπεράν στο πρωτάθλημα. «Λευκή» ισοπαλία κόντρα στον… κακό δαίμονα Αστέρα Τρίπολης (0-0).

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν στο 63ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Άβιλα.  «Λευκή» ισοπαλία στη Τρίπολη.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την πρώτη φάση του αγώνα στο 3ο λεπτό, με το σουτ του Μπαράλες να πηγαίνει λίγο πιο δίπλα από την εστία του Βατσλίκ. Από εκεί και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τη συντριπτική κατοχή και βρέθηκαν να χάνουν δύο ευκαιρίες σε μικρό χρονικό διάστημα (25’, 26’) με Χουάνγκ και Ζίνκερναγκελ αντίστοιχα.

Ενώ το ημίχρονο πήγε να λήξει με γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς η κεφαλιά του Ελ Αραμπί πέρασε λίγο έξω από την εστία του Παπαδόπουλου. Με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με το ισόπαλο 0-0.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά υποτονικό, αν και ο Ολυμπιακός συνέχισε τα τρομερά ποσοστά κατοχής, χωρίς όμως να είναι ουσιώδης. Κέρδισαν αρκετά κόρνερ οι Πειραιώτες, αλλά οι Παπαδόπουλος και Ατιένθα ήταν πάντα πρώτοι στις φάσεις.

Στο 62ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν από το… πουθενά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά αυτό ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον δεξιό μπακ των «ερυθρόλευκων», Άβιλα.  

Ο χρόνος κυλούσε και ο Κορμπεράν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ουί-Τζο και Ροντρίγκες στο 69’, έτσι ώστε να φέρουν επιθετικές λύσεις, αλλά η άμυνα των Αρκάδων κρατούσε γερά.

Ωστόσο, στο 84ο λεπτό ο Βαλμπουενά πήγε να κάνει τη διαφορά με μία πολύ ωραία σέντρα, αλλά και πάλι η κεφαλιά του Ελ Αραμπί δεν βρήκε εστία και οι φιλοξενούμενοι... στραβοπάτησαν στη Τρίπολη τη 2η αγωνιστική. 

Ο MVP

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων, Ατιένθα, που κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του «μπλοκάροντας» κυρίως τον Ελ Αραμπί.

Η φάση του αγώνα

Δίχως αμφιβολία, η φάση του αγώνα ήταν αυτή του 63ου λεπτού, όταν ο Αστέρας Τρίπολης σκόραρε για το 1-0, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Άβιλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα (46’ Μπενίτο), Μουνάφο (11’ Γκαρθία), Στάνκο, Γκαρντάφσκι (71’ Ριέρα), Μπερτόγλιο (61’ Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (61’ Μπαρτόλο), Μπαράλες

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ,Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Εμβιλά (81’ Κούντε),  Ίνμπομ Χουάνγκ, Ζίνκερναγκελ (60’ Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (70’ Ροντρίγκες), Μασούρας (70’ Ουί-Τζο), Ελ Αραμπί

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0