Football Talk

Ο νέος ΠΑΟΚ δείχνει χαρακτήρα, πάθος, επιμονή και χτίζει… μέταλλο νικητή (video)

Ο νέος ΠΑΟΚ δείχνει χαρακτήρα, πάθος, επιμονή και χτίζει… μέταλλο νικητή (video)

Ο ΠΑΟΚ γύρισε από την «κόλαση» και κατάφερε να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κάλεντ Νάρεϊ για να κάνει το 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο και να μην πετάξει στα… σκουπίδια την δυναμική εμφάνισή του.

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για 90’, αλλά μία φάση στο 90+2’ ήταν αρκετή για να τον «σοκάρει» και να γίνει το 1-1 με τον Γιώργο Τζοβάρα από το πουθενά. Ωστόσο, η πλευρά του Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε πίστη, επιμονή και ανταμείφθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα χάρη στο «χρυσό» πρώτο γκολ του Κάλεντ Νάρεϊ με τα ασπρόμαυρα. 
IMG_4074.jpg

Έμαθε πολλά χωρίς να πάθει 

Η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να νίκησε στο «θρίλερ» της Τούμπας με το buzzer beater του Νάρεϊ, αλλά προβλημάτισε όταν δέχθηκε γκολ στο 90+2’ από τον Ατρόμητο που έπαιζε με δέκα παίχτες και δεν είχε απειλήσει έως τότε. 

Βέβαια, το ποδόσφαιρο «δικαίωσε» τον «Δικέφαλο» και πήρε ένα σημαντικότατο τρίποντο ενόψει συνέχειας, αλλά και για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, με τον… δύσκολο τρόπο. 

Έτσι ώστε, να βρεθεί με τη καλύτερη σχετικά ψυχολογία στο μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής και να μην τον «πνίγει» για μία περίπου εβδομάδα το ότι δεν κέρδισε έναν αγώνα, στον οποίο η εμφάνισή του ήταν (σχεδόν) αψεγάδιαστή με αρκετές δημιουργίες, ωραίες εναλλαγές, σοβαρή αμυντική λειτουργία και μία… φλεγόμενη Τούμπα. 
IMG_4075.jpg

Νέοι, παλιοί… όλοι τρομεροί 

Στα των ποδοσφαιριστών, από τον Κοτάρσκι έως τον Μπράντον Τόμας, ήταν όλοι έτοιμοι για να παλέψουν και να διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Κροάτης τερματοφύλακας μπορεί να δέχθηκε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν πάντα εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, με χαρακτηριστική επέμβαση αυτή στην εκτέλεση φάουλ του Ατρομήτου στα τελευταία λεπτά. 

Παράλληλα, οι δύο πιο έμπειροι, Αντρέ Βιεϊρίνια και Ίνγκι Ίνγκασον ήταν πανταχού «παρόντες», ενώ οι άλλοι δύο που στελέχωσαν την άμυνα, οι νέοι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μάριος Τσαούσης δημιούργησαν μία αίσθηση ότι βρίσκονται στην ομάδα για πολλά χρόνια, ακόμα και αν αγωνίστηκαν για δεύτερη φορά στη καριέρα τους στη Τούμπα. 

Εν συνεχεία, ο Λουτσέσκου φέρεται να έχει βρει την τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις, τον Ντάγκλας Αουγκούστο να είναι αρκετά δραστήριος και να καλύπτει πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ενώ ο Τιάγκο Ντάντας ενσωματώνεται σταδιακά και τα πρώτα στοιχεία του έχουν κάνει τον Ρουμάνο τεχνικό να τον εμπιστευτεί. 

Τέλος, η τριάδα της επίθεσης είχε ξεκάθαρο MVP τον σκόρερ του νικητήριου γκολ, Νάρεϊ, ο οποίος κάνει την διαφορά και έχει ξεκινήσει ιδανικά φορώντας τα ασπρόμαυρα. Επίσης οι Άντριγα Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας ήταν αρκετά «ζωηροί», ξεσηκώνοντας ουκ ολίγες φορές την εξέδρα με τις ενέργειές τους, αλλά ο Ισπανός δεν είχε το γκολ που έψαχνε τόσο πολύ…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0