Football Talk

Serie A: «Στοπ» της Φιορεντίνα σε Νάπολι – Έπιασε κορυφή η Αταλάντα! (video)

Serie A: «Στοπ» της Φιορεντίνα σε Νάπολι – Έπιασε κορυφή η Αταλάντα! (video)

Το σερί της Νάπολι σταμάτησε στην Φλωρεντία, με τους «παρτενοπέι» να μένουν στο 0-0 με την Φιορεντίνα. Διπλό… κορυφής για Αταλάντα στην έδρα της Βερόνα (1-0), «τεσσάρα» της Σαλερνιτάνα επί της Σαμπντόρια.

Με τέσσερις Κυριακάτικες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Serie A. Δεν κατόρθωσε να συνεχίσει με το απόλυτο νικών η Νάπολι, που σκόνταψε στην έδρα της Φιορεντίνα (0-0). Έπιασε κορυφή η Αταλάντα χάρη στην εκτός έδρας νίκη επί της Βερόνα με 1-0, ενώ η Σαλερνιτάνα πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκης της, μετά το «εκκωφαντικό» 4-0 κόντρα στην Σαμπντόρια, ενώ Λέτσε και Έμπολι ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί της απώλεσε η Νάπολι στην Φλωρεντία. Η ομάδα του Σπαλέτι «κόλλησε» στο 0-0 με τη Φιορεντίνα σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, αλλά εν τέλει καμία δε κατόρθωσε να την πάρει. Οι καλύτερες στιγμές στην αναμέτρηση σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τους «παρτενοπέι» να φτάνουν μια… ανάσα από το γκολ  στο 53' όταν ο Λοσάνο σπατάλησε τη σέντρα πάρε-βάλε του Κβαρατσχέλια.

Η… απάντηση των «βιόλα» ήρθε ακριβώς δέκα λεπτά μετά (63’), με τον Μερέτ να κάνει σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μπαράκ. Οι Ναπολιτάνοι είχαν μια τελευταία ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 82’, αλλά ο Γκολίνι εκτινάχθηκε για να αποκρούσει το σουτ του Ρασπαντόρι. Έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

 

Σε μια αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο θέαμα, η Αταλάντα κατόρθωσε να φύγει με τη νίκη από την δύσκολη έδρα της Βερόνα (1-0). Το γκολ για την ομάδα του Γκασπερίνι πέτυχε ο Κουπμάινερς στο 50’ με δυνατό σουτ. Με αυτή τη νίκη οι «μπεργκαμάσκι» έπιασαν Μίλαν, Ρόμα, Λάτσιο, Νάπολι και Τορίνο στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Στο έτερο ματς που ξεκίνησε στις 19:30, η Σαλερνιτάνα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Σαμπντόρια, την οποία «φιλοδώρησε» τέσσερα γκολ! Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχος, ο Μπουλαγιέ Ντιά που πέτυχε γκολ στο 7’ και μοίρασε δύο ασίστ σε Μπονατσόλι (16’) και Μπότχαϊμ (76’). Ενδιάμεσα είχε βρει δίχτυα και ο Βιλένα (50’). Η «Σαμπ» ήταν κάκιστη σε όλο το παιχνίδι και μοιραία ηττήθηκε, ενώ μάλιστα απέτυχε για τρίτο διαδοχικό ματς να βρει δίχτυα.

 

Τέλος, Λέτσε και Έμπολι μοιράστηκαν τους βαθμούς στην έδρα της πρώτης, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 1-1. Ο Παρίζι ήταν αυτός που έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο 23', για να ακολουθήσει η ισοφάριση από τον Στρεφέσα στο 40', με το σκορ να μην αλλάζει ως το τελευταίο σφύριγμα.

 

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην Serie A

 

Βαθμολογία

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0