Football Talk

Μαζικού: «Στον Άρη θα παλέψουμε για κάποιον τίτλο»

Μαζικού: «Στον Άρη θα παλέψουμε για κάποιον τίτλο»

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού μίλησε για τους στόχους τους οποίους έχει θέσει ο Άρης φέτος.

Σχετικά Άρθρα

Το ενδιαφέρον του στη 2η αγωνιστική της Super League έχει στρέψει ο Άρης, ο οποίος φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το απόγευμα της Κυριακής (28/8, 19:00). Ο Μπράντλεϊ Μαζικού σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ενόψει της αναμέτρησης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και το πώς του έχει φανεί έως τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, κερδίσαμε αυτό είναι το ευχάριστο και το θετικό (σ.σ. εννοώντας το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό). Είμαστε μία καινούρια ομάδα, πολλοί καινούριοι παίκτες, και κάθε καινούριος πρέπει να προσαρμοστεί στους παλιούς. Η πρώτη αποστολή ήταν επιτυχής, τώρα έχουμε ένα νέο παιχνίδι μπροστά μας».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Είναι καλό και ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί με πρωταθλήματα όπως το γαλλικό και το αγγλικό. Για μας δεν υπάρχουν μικρές ομάδες και εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, από αυτά που έχουμε δει στο βίντεο θα είναι δύσκολο, είναι μια ομάδα που είναι καλή επιθετικά. Έχουμε προετοιμαστεί όμως κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για το έμψυχο δυναμικό του Άρη και τον ανταγωνισμό που υπάρχει:

«Είναι κάτι δεδομένο , θα πρέπει πρώτα εμείς οι καινούριοι να συγχρονιστούμε με τους παλιούς και φυσικά η ποιότητα των παικτών που έχουν προστεθεί στο ρόστερ είναι κάτι που κάνει τον κόσμο της ομάδας να έχει υψηλές προσδοκίες. Είναι σημαντικό για μας να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε πράγματα στην Ελλάδα, γνωρίζω ότι θέλουμε το Κύπελλο, είναι βασικός μας στόχος και θα 'παλέψουμε' γι' αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0