Football Talk

Κλοπ: «Έκανα λάθος όταν είπα πως δεν θέλουμε μέσο»

Κλοπ: «Έκανα λάθος όταν είπα πως δεν θέλουμε μέσο»
Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως έκανε λάθος όταν έλεγε πως η Λίβερπουλ δεν χρειάζεται άλλον ένα παίκτη στα χαφ, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του περισσότερο πάθος και προσπάθεια για τη δύσκολη συνέχεια. 
Σε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη ο Γιούργκεν Κλοπ στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ (27/8 στις 17:00, Novasports Premier League). Συγκεκριμένα ανέφερε πως μίλησε με τους παίκτες του, από τους οποίους ζήτησε περισσότερο πάθος και προσπάθεια, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμη! 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ: 

«Μίλησα με τους παίκτες και τα έβγαλα από μέσα μου. Το καλό είναι ότι νιώθω πολύ καλύτερα μετά από τη συνάντηση. Δεν είναι ότι φωνάζω στους παίκτες, αλλά έπρεπε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, τι κάναμε καλά και τι όχι. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου πάντα κρίνονται τα πάντα, αλλά τελικά μόνο ένα πράγμα είναι σημαντικό και αυτό είναι το τι πιστεύουμε οι ίδιοι. 

Για μένα είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό που μπορούμε να βελτιώσουμε άμεσα είναι η προσπάθεια. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι ήταν ίσως 95%. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου που ζούμε χρειάζεται το 100%, αν όχι λίγο περισσότερο. Και πάθος.

Εγώ είμαι αυτός που είπε: "Δεν χρειαζόμαστε μέσο", έκανα λάθος. Αλλά το συγκεκριμένο σημείο δεν αλλάζει. Τώρα πάμε για μέσο. Θα κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να είναι το σωστό». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0