Football Talk

Ολυμπιακός: Οι αντίπαλοί του στο Europa League και οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Ολυμπιακός: Οι αντίπαλοί του στο Europa League και οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στην φάση των ομίλων του Europa League, με τους Πειραιώτες να καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μασούρα, που σκόραρε το πιο γρήγορο γκολ στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου, αλλά και τον Τόμας Βατσλίκ που έπιασε τρία πέναλτι κατά τη διαδικασία, «έκλεισαν» θέση στην κλήρωση των ομίλων της Παρασκευής (26/8).

Εκεί, η κληρωτίδα χαμογέλασε εν μέρη, στον Ολυμπιακό, καθώς ναι μεν έβγαλε στο δρόμο του ομάδες από Γαλλία και Γερμανία, όμως δεν αποτελούν… μεγαθήρια. Όπως δήλωσε μάλιστα, μετά την κλήρωση ο Κάρλος Κορμπεράν, οποιαδήποτε ομάδα κι αν έβρισκε στο δρόμο του, θα ήταν αξιόλογη, αλλά ο στόχος παραμένει η πρόκριση και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν μόνο τη πρωτιά.

Για να φτάσει στην πρωτιά βέβαια, θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα, τόσο την Κυπελλούχο Γαλλίας, Ναντ που χάρη σε αυτή την κατάκτηση εξασφάλισε τη θέση της στο Europa League, όσο και την Φράιμπουργκ. Η γερμανική ομάδα αποτέλεσε την περσινή ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga, τερμάτισε στην 6η θέση και επέστρεψαν στους ομίλους της διοργάνωσης μετά το 2013!

Τέλος, η τρίτη αντίπαλος του Ολυμπιακού, ακούει στο όνομα, Καραμπάγκ. Η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν δε κατόρθωσε να προκριθεί στο Champions League, αφού αποκλείστηκε στα play off από την Βικτόρια Πλζεν και έτσι βρέθηκε στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Μπορεί να μην τρομάζει, αλλά σίγουρα πρόκειται για υπολογίσιμο αντίπαλο.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0