Football Talk

ΟΦΗ: Νοκ-άουτ για Παναθηναϊκό ο Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Νοκ-άουτ για Παναθηναϊκό ο Τσιλιανίδης

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης δε κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή (26/8) και από ότι φαίνεται θα μείνει εκτός από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό (28/8).

Χωρίς τον Κοσμά Τσιλιανίδη, αλλά και τον Φιορίν Ντουρμισάι, θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/8) με τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δε θα είναι σε θέση να υπολογίζει τους δύο ποδοσφαιριστές, αφού ούτε την Παρασκευή (26/8) προπονήθηκαν. Ο μεν Τσιλιανίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Ντουρμισάι συνέχισε την θεραπεία του. Αντιθέτως, ο Μπρους Καμάου έβγαλε μέρος της προπόνησης και ίσως θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, έστω κι από τον πάγκο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή (26/8) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Bruce Kamau συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης και τον Fjorin Durmishaj θεραπεία.

Η ομάδας μας ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναθηναϊκό (28/8, 21:00) αύριο, Σάββατο (27/8), με την τελευταία προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0