Football Talk

Εμπλοκή με το διαβατήριο του Λάιντνερ στον Ολυμπιακό λένε στο Ισραήλ, καθυστερεί το ντεμπούτο του!

Εμπλοκή με το διαβατήριο του Λάιντνερ στον Ολυμπιακό λένε στο Ισραήλ, καθυστερεί το ντεμπούτο του!
Φως σχετικά με την ανεξήγητη καθυστέρηση του ντεμπούτου του Ντόρον Λάιντνερ στον Ολυμπαικό φάινεται ότι έδωσαν Ισραηλινοί δημοσιογράφοι, καθώς όπως αναφέρουν υπάρχει εμπλοκή σχετικά με την απόκτηση ρουμανικού διαβατηρίου ώστε να μην λογίζεται ως ξένος. Κίνδυνος να μη μπορέσει να αγωνιστεί πριν το Μουντιάλ ο παίκτης!
Ο Ντόρον Λάιντνερ αν και έχει περάει αρκετό διάστημα από την απόκτησή του, δεν έχει κάνει ακόμα επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως φαίνεται η καθυστέρηση της πρώτης του συμμετοχής με τους Πειραιώτες έχει να κάνει με πρόβλημα που έχει δημιοργηθεί στην έκδοση ρουμανικού διαβατηρίου του παίκτη ώστε να μη λογίζεται ως ξένος. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν Ισραηλινοί δημοσιογράφοι, ενώ προσθέτουν ότι το θέμα είναι πολύ πιθανόν να μην έχει λυθεί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Με δεδομένη την διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων τον Νοέμβριο, ο Λάιντνερ υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσει να κάνει ντεμπούτο μέσα στο επόμενο δίμηνο! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να ξεμπλοκάρουν την υπόθεση ωστόσο τα χέρια τους είναι δεμένα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0