Football Talk

Ολυμπιακός: Ρέιντζερς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον... στέλνουν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League - Αποφεύγει Ρόμα, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ!

Ολυμπιακός: Ρέιντζερς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον... στέλνουν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League - Αποφεύγει Ρόμα, Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ!

Χάρη στις προκρίσεις των Ρέιντζερς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός μπαίνει τελικά στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Europa League, αν φυσικά αποκλείσει τον Απόλλων Λεμεσού. 

Αν και ο Ερυθρός Αστέρας δεν του έκανε το χατίρι την Τρίτη (23/08) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, οι προκρίσεις των Ρέιντζερς και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους ομίλους του UEFA Champions League αποτέλεσαν καλό οιωνό για τους «ερυθρολεύκους». Αυτό διότι οι Αϊντχόφεν και Μπόντο Γκλιμτ «κατέβηκαν» στο Europa League, αλλά δεν διαθέτουν καλύτερο συντελεστή από τον πρωταθλητή Ελλάδος (41.000), με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να βρεθούν ανάμεσα σε εκλεκτή παρέα, αν καταφέρουν την Πέμπτη το βράδυ (25/08) να αποκλείσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους. 

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στην κλήρωση της Παρασκευής (26/08) στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του UEFA Europa League, όπου θα έχει δίπλα του τις Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λάτσιο, Μπράγκα, Ντινάμο Κιέβου και τον Ερυθρό Αστέρα. Καμία απ’ αυτές δεν θα βρεθεί στον όμιλό του, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να κριθεί.

1ο γκρουπ δυναμικότητας Europa League (σε παρένθεση ο συντελεστής)

Ρόμα 100.000
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 105.000
Άρσεναλ 80.000
Λάτσιο 53.000
Μπράγκα 46.000
Ερυθρός Αστέρας 46.000
Ντινάμο Κιέβου 44.000
Ολυμπιακός 41.000 (αν προκριθεί)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0