Football Talk

O Εντ Σίραν σχεδίασε και πόζαρε με την τρίτη εμφάνιση της Ίπσουιτς! (video)

O Εντ Σίραν σχεδίασε και πόζαρε με την τρίτη εμφάνιση της Ίπσουιτς! (video)

Ο τραγουδιστής Εντ Σίραν, ο οποίος είναι μεγάλος φαν της Ίπσουιτς, συνεργάστηκε με το σύλλογο για τη σχεδίαση της τρίτης εμφάνισης ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ίπσουιτς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη League One και παρουσίασε την τρίτη φανέλα για τη χρονιά 2022-23. Σε αυτήν έχει συμβάλει και ο Εντ Σίραν.

Ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής είναι δηλωμένος οπαδός της ομάδας, η οποία εκμεταλλεύτηκε την απήχηση και την αναγνωρισιμότητά του στη σχεδίαση και την παρουσίαση της τρίτης εμφάνισης. Σε αυτήν υπάρχουν κάποιες εκδοχές του γραφικού που βρέθηκε στο εξώφυλλο του άλμπουμ του Σίραν «Equals».

«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω στο σχεδιασμό της τρίτης εμφάνισης της Ίπσουϊτς. Ήθελα να φτιάξω κάτι με ένα διακριτικό φόρο τιμής στο άλμπουμ, αλλά και ένα ωραίο κομμάτι ρούχων που θα ήθελαν να φορέσουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Μου αρέσει», ανέφερε ο Σίραν, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στην παρουσίασή της, φορώντας τη. Κατ’ αυτό τον τρόπο ελπίζουν στο βρετανικό σύλλογο ότι οι πωλήσεις θα εκτοξευτούν και τα ταμεία του συλλόγου θα γεμίσουν.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0