Football Talk

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-7: Ασταμάτητοι οι Παριζιάνοι, «ανακωχή» με γκολ και ασίστ για Νεϊμάρ και Εμπαπέ! (video)

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-7: Ασταμάτητοι οι Παριζιάνοι, «ανακωχή» με γκολ και ασίστ για Νεϊμάρ και Εμπαπέ! (video)
Δύο γκολ ο Νεϊμάρ, χατ-τρικ ο Εμπαπέ, ασίστ και γκολ ο Μέσι και ο Χακίμι και… 7-1! Πάρτι της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Λιλ, με την ομάδα του Γκαλτιέ να επικρατεί με χαρακτηριστική ευκολία (0-4 ημίχρονο) και να κάνει το 3/3, με 5+ γκολ σε όλα τα ματς της!

Ποιος θα σταματήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία; Κανένας, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι η απάντηση! Οι Παριζιάνοι σκόραραν για 3ο συνεχόμενο ματς 5+ γκολ και έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι, έφτασαν στο 7-1 επί της Λιλ, σηματοδοτώντας και την πρώτη φορά στην ιστορία τους, στον 21ο αιώνα, που φεύγουν με το «διπλό» από την εν λόγω έδρα, με τόσο μεγάλο σκορ.

Το χορό των γκολ άνοιξε στο 1ο λεπτό ο Εμπαπέ, έπειτα από ασίστ του Λιονέλ Μέσι, για να έρθει ο Αργεντινός, 25 λεπτά μετά, και να κάνει δύο τα γκολ της ομάδας του με χαρακτηριστική ευκολία.

Ακολούθησε το γκολ του Χακίμι στο 39’, έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ, προτού ο Βραζιλιάνος προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με ωραίο σουτ στο 43ο λεπτό.

Η υπόθεση είχε ήδη απλοποιηθεί, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πάτησε φρένο. Έκανε το 5-0 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 52’, έπειτα από ασίστ του Χακίμι και παρότι ο Μπαμπά μείωσε δύο λεπτά μετά, το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Εμπαπέ στο 66ο και το 88ο λεπτό.

Ασίστ στο προ τελευταίο γκολ των Παριζιάνων; Ο Νεϊμάρ, που είχε συμμετοχή στο 50% των αποψινών γκολ της ομάδας του, με τους δυο τους να πανηγυρίζουν μαζί στο φινάλε!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0