Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία 1-1: Αποτυχημένη και η… τρίτη απόπειρα των «αετών» για νίκη! (video)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία 1-1: Αποτυχημένη και η… τρίτη απόπειρα των «αετών» για νίκη! (video)

«Μοιρασιά» βαθμών στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) μεταξύ Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κολωνίας στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Φοβερά και τα δύο γκολ του ματς!

Χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς έμεινε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Bundesliga, η οποία παρότι προηγήθηκε με τον Καμάντα, είδε τον Τίλμαν να ισοφαρίζει για την Κολωνία και να «σώζει» τον βαθμό για την ομάδα του!

Πολύ κακό ήταν το πρώτο μέρος στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ της Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια την κατοχή της μπάλας, με τον Κόλο Μουανί να είναι αρκετά δραστήριος, αλλά δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η Κολωνία από την πλευρά της είχε κατέβει με εμφανώς πιο αμυντικό προσανατολισμό και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί χώρους στην κόντρα. Ανέβασε ρυθμούς μετά το 30, όμως ούτε αυτή είχε κάποια αξιόλογη στιγμή. Έτσι, το 0-0 του ημιχρόνου αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του ματς ως εκείνο το σημείο.

Το δεύτερο μέρος ωστόσο, ήταν μια άλλη... ιστορία, με τους «αετούς» να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και να έχουν 2-3 καλές στιγμές έως ώτου ήρθε το γκολ. Συγκεκριμένα, ο Καμάντα πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 69’ και τρία λεπτά μετά χρίστηκε σκόρερ με τρομερό γκολ. Ο «Τζόκερ» ανέλαβε μια εκτέλεση φάουλ σε πλάγια θέση, στην αριστερή πλευρά της περιοχής του Σβάαμπε και με αριστοτεχνικό χτύπημα την έστειλε στα δίχτυα της Κολωνίας!

Στην συνέχεια, η Άιντραχτ πίεσε και για ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Έτσι φτάσαμε στην φάση του 82ου λεπτού, όπου οι «τράγοι» έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Σμιτς σέντραρε μέσα στην περιοχή του Τραπ, ο Κνάουφ απομάκρυνε με τον κεφάλι, αλλά η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Τίλμαν, ο οποίος με βολέ την «έστειλε» συστημένη στη γωνία του Γερμανού γκολκίπερ.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Έτσι, η Άινχτραχτ έφτασε τους δύο πόντους σε τρία ματς, χωρίς να έχει σημειώσει ακόμα νίκη, ενώ η Κολωνία παρέμεινε αήττητη και έφτασε τους πέντε!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άιντραχτ Φρ. (Ο. Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Σοου, Ντίκα, Ρόντε (63’ Κνάουφ), Γιάκιτς, Λίντστρομ (69’ Καμάντα), Πελεγκρίνι (80’ Λεντς), Μ. Γκέτσε, Κόλο Μουάνι, Μπορέ (69’ Αλάριο)

Κολωνία (Σ. Μπάουμγκαρντ): Σβάμπε, Σμιτς, Κιλιάν, Χούμπερς, Χέκτορ, Σκίρι, Όλεσεν (75’ Ντούντα), Λιούμπιτς (56’ Μάινα), Κάιντς (87’ Σίντλερ), Τίγκς (56’ Ντίετς), Ανταμιάν (56’ Τίλμαν)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0