Football Talk

Στο Ολντ Τράφορντ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για το «κλασσικό» αγγλικό ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ! (video)

Στο Ολντ Τράφορντ ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για το «κλασσικό» αγγλικό ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ! (video)
Μία ημέρα πριν το «κλασσικό», αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρίσκεται στο Ολντ Τράφορντ, για να δει ποια εκ των δύο θα πάρει, αν πάρει, την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα σεζόν!

Μένουν 24 ώρες μέχρι την έναρξη του «κλασσικού», αγγλικού ντέρμπι, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος βρίσκεται στο «Νησί» και το Ολντ Τράφορντ, για να παρακολουθήσει από κοντά το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, μετά από το Τσέλσι – Τότεναμ.

Τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Λίβερπουλ, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η πρώτη έχει ξεκινήσει την χρονιά με δύο ήττες και δίχως γκολ σε κανονική ροή αγώνα και ο Έρικ Τεν Χαγκ, που είναι ο πρώτος προπονητής της τον τελευταίο ένα αιώνα, που δεν έχει κερδίσει στα δύο πρώτα του παιχνίδια στην τεχνική της ηγεσία, βλέπει τους «κόκκινους διαβόλους» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεκινήσει την σεζόν με δύο ισοπαλίες. Έμεινε στο 2-2 με τη Φούλαμ, δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ και είναι η πρώτη ομάδα μετά την Έβερτον του 2012, που δέχεται γκολ πρώτη σε πέντε σερί ματς, αλλά δεν ηττάται.

Ζητούμενο για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ το τρίποντο, που δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ντάργουϊν Νούνιες, εξαιτίας της απευθείας κόκκινης που αντίκρισε στην αναμέτρηση με τους «αετούς».

Είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στο Ολντ Τράφορντ, μετά το περσινό 5-0 και τα… ρεκόρ του Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα βρεθεί εκεί για να δει ποια εκ των δύο θα καταγράψει την πρώτη επικράτηση της σεζόν, αν το ματς δεν ολοκληρωθεί ισόπαλο, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0