Football Talk

Κόλμαν: «Όταν μείναμε πίσω στο σκορ, είδαμε τον πραγματικό Ατρόμητο!»

Κόλμαν: «Όταν μείναμε πίσω στο σκορ, είδαμε τον πραγματικό Ατρόμητο!»

Χαρούμενος με τη νίκη και την εμφάνιση του Ατρομήτου παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και σε όσα δεν του άρεσαν και χρίζουν βελτίωσης!

Σχετικά Άρθρα

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, φάνηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά είπε:

«Είδα πολύ καλά πράγματα. Ο ΟΦΗ είναι δύσκολος αντίπαλος και το ξέραμε, έχει καλή δομή, του αρέσει να έχει κατοχή και να κάνει ευκαιρίες. Το ξέραμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, μετά το 0-1 είδαμε τον αληθινό Ατρόμητο, είχαμε πάθος και μαχητικότητα, αξίζαμε τη νίκη.

Δεν μου άρεσε το ότι χάσαμε την μπάλα σε επικίνδυνα σημεία του γηπέδου σε 3-4 περιπτώσεις, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε σε σχέση με πέρσι, να έχουμε μεγαλύτερη δημιουργικότητα. Αυτό έχει ρίσκο, αλλά πρέπει να πάρουμε περισσότερες ευθύνες, σήμερα κάναμε κάποιες κακές επιλογές αλλά θα βελτιωθούμε.

Μου άρεσε το γεγονός ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, χάσαμε και πέναλτι. Δεν είχε σημασία αν κερδίζαμε ή αν χάναμε σήμερα, ήθελα να δω ενέργεια και διάθεση και την είδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0