Football Talk

Κι όμως ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, η Μπαρτσελόνα και το… Champions League έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους! (video)

Κι όμως ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, η Μπαρτσελόνα και το… Champions League έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους! (video)

Μια τρομερή σύμπτωση συνδέει τους αγγλοϊσπανικούς τελικούς του Champions League με τις πρεμιέρες ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο και όλα δείχνουν... ισοπαλία.

Μπορεί κάποια πράγματα να θεωρούνται απλές συμπτώσεις. Άλλες φορές θεωρούμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στην προκειμένη περίπτωση, μπορείτε μόνοι σας να βγάλετε συμπεράσματα.

Η νέα σεζόν της Super League έχει πλέον ξεκινήσει για τα καλά, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες. Ένας εξ αυτών είναι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ στο Περιστέρι (20/8, 20:00).

Πρόκειται για την τρίτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος κατά την οποία οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην πρεμιέρα της Α’ Εθνικής. Οι προηγούμενες δύο διεξήχθησαν τη σεζόν 2011/2012 και 2006/2007, κατά τις οποίες το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο (1-1 και 2-2 αντίστοιχα).

Κάπου εδώ η όλη κατάσταση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Ο τελικός του Champions League το 2011 βρήκε τη Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μάχονται για το ευρωπαϊκό κύπελλο, με την πρώτη εν τέλει να το κατακτά χάρις στο υπέρ της 3-1.

Την άλλη χρονιά δε (2006), το μεγάλο ραντεβού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης βρήκε αντιμέτωπες της Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ. Σε αυτήν την περίπτωση επίσης οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν νικητές, καθώς επικράτησαν με 2-1.

Φυσικά το κοινό ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τελικούς οι ομάδες που αναμετρήθηκαν ήταν από Αγγλία και Ισπανία, κάτι που συνέβη και φέτος. Έτσι λοιπόν μήπως πρέπει να περιμένουμε σήμερα ξανά ισόπαλο αποτέλεσμα στο Περιστέρι, ή πρόκειται για μια απλή σύμπτωση; Για να δούμε…

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0