Football Talk

Η Ίντερ παίρνει 20 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι για παίκτη που δεν έχει παίξει ποτέ στην Serie A!

Η Ίντερ παίρνει 20 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι για παίκτη που δεν έχει παίξει ποτέ στην Serie A!
Η Ίντερ κάνει ένα από τα καλύτερα deal της ιστορίας της, αφού ετοιμάζεται να πουλήσει στην Τσέλσι ποδοσφαιριστή της που δεν έχει καν συμμετοχή στην Serie A για 20 εκατ. ευρώ!
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης


Όπως είναι γνωστό η Ίντερ για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές χρειάζεται πρώτα να πουλήσει παίκτες για να ελαφρύνει το μπάτζετ της. Για τον λόγο αυτό οι θεωρητικά κλεισμένες μεταγραφές των Μπρέμερ και Ντιμπάλα δεν προχώρησαν αφού οι «νερατζούρι» άργησαν να ξεφορτωθούν τα συμβόλαια των Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες, ενώ ο Τζέκο δεν έδειξε διάθεση να αποχωρήσει και από την στιγμή που ο Σκρίνιαρ δεν παραχωρήθηκε στην Παρί, έχουν μείνει χωρίς επιπλέεον αποκτήματα, αν και ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχει ζητήσει ένα στόπερ.

Τα δεδομένα αυτά όμως θα αλλάξουν μόλις ολοκληρωθεί η παραχώρηση του 19χρονου Ιταλού κεντρικού μέσου διεθνή με τις μικρές εθνικές της Ιταλίας, Τσέζαρε Καζαντέι. Ο Καζαντέι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Τσέλσι η οποία θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό που θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ (συγκεκριμένα 15 + 5 εκατ. ευρώ μπόνους)!

Ποιο το περίεργο στην υπόθεση θα αναρωτηθεί κάποιος. Το γεγονός πως ο Καζαντέι έχει αγωνιστεί στην Primavera της Ίντερ, δηλαδή στην δεύτερη ομάδα της, χωρίς ακόμα να έχει μετρήσει συμμετοχή στην Serie A με την φανέλα των «νερατζούρι». Το καλύτερο όμως για την Ίντερ δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως πριν ένα μήνα οι ίδιοι οι άνθρωποι της τον είχαν κοστολογίσει 7.5 εκατ. ευρώ και τον είχαν συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα που έδιναν στην Τορίνο για την απόκτηση του Μπρέμερ (ο οποίο τελικά κατέληξε στην Γιουβέντους). Μάλιστα, εκείνη την εποχή τα δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα έκαναν λόγο πως τα 7.5 εκατ. ευρώ ήταν υπερβολικά για έναν παίκτη που δεν έχει δοκιμαστεί στο ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Ιταλίας.

Για τον Καζαντέι πάντως, οι ειδικοί τονίζουν πως μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα και οι Ιταλοί τον συγκρίνουν με τον Νικολά Μπαρέλα. Ο ίδιος την περσινή σεζόν αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Primavera όπου η ομάδα της Ίντερ κατέκτησε το πρωτάθλημα έχοντας προέλθει από την Τσεζένα το 2018.

 

Το σίγουρο είναι ότι εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Καζαντέι στο Λονδίνο και την Τσέλσι θα πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία του τεχνικού διευθυντή των Κυπελλούχων Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, ο οποίος θα έχει βγάλει ως κέρδος ένα σημαντικό ποσό για να εξισορροπήσει τα έσοδα - έξοδα του συλλόγου.

Αυτό δεν θα είναι το πρώτο τέτοιο deal που κάνει η Ίντερ, αφού πριν μία εβδομάδα περίπου παραχώρησε στην Σασουόλο τον Αντρέα Πιναμόντι ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός με υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι του 2023 για 20 εκατ. ευρώ, ένας ποδοσφαιριστής που επίσης δεν βρισκόταν στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0