Football Talk

ΑΕΚ: Εξετάζει και την περίπτωση του Μοντέρο από τη Μπεσίκτας για την άμυνα (video)

ΑΕΚ: Εξετάζει και την περίπτωση του Μοντέρο από τη Μπεσίκτας για την άμυνα (video)

Η ΑΕΚ φορτσάρει για να κλείσει τις μεταγραφές της με τον 23χρονο Ισπανό στόπερ της Μπεσίκτας να μπαίνει στο… κάδρο

Για την ΑΕΚ ξεκίνησε μία περίοδος όπου μέσα στις επόμενες ημέρες θέλει να αρχίσει να κλείνει τα μεταγραφικά της μέτωπα. Είναι δεδομένο πως θα πάμε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, ωστόσο στόχος της διοίκησης είναι ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να αποκτηθεί ένας στόπερ και μετά να προχωρήσει για την απόκτηση εξτρέμ, φορ και ενδεχομένως μίας ακόμα μεταγραφής.

Εδώ και ημέρες, η ΑΕΚ έχει εντοπίσει στους στόχους της και βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις μαζί τους και με τις ομάδες τους. Ωστόσο, όσο προχωράει ο Αύγουστος προτείνονται συνεχώς παίκτες. Ένας εξ αυτών που προτάθηκε πρόσφατα είναι ο Φρανσίσκο Μοντέρο. Ο 23χρονος Ισπανός αριστεροπόδαρος στόπερ ανήκει στη Μπεσίκτας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025. Ωστόσο, όπως ανέφερε και η Σαμπάχ το πρωί της Τρίτης (16/8) ο Μοντέρο αναμένεται να δοθεί δανεικός αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου «να επιστρέψει καλύτερος τη νέα σεζόν».

Ο παίκτης έχει τεθεί στα υπ’ όψιν του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος θα είναι κι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο. Αν δώσει τη συγκατάθεσή του τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί ουσιαστικά για την απόκτηση του Μοντέρο, προσπαθώντας να βάλει οψιόν αγοράς. Τον Μοντέρο γνωρίζει καλά ο Βίντα, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες πέρυσι. Μάλιστα πέρυσι η Μπεσίκτας έπαιζε με τριάδα στην άμυνα έχοντας τον Βίντα ως δεξιό στόπερ και τον Μοντέρο να παίζει τόσο ως κεντρικός, όσο και ως αριστερός στόπερ σε κάποια ματς.

Γεννημένος στη Σεβίλλη στις 14 Γενάρη του 1999, ο Μοντέρο έκανε τα πρώτα του παιδικά ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το 2019 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και με την ομάδα του Σιμεόνε συνολικά έκανε 14 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2019 η Ατλέτικο τον έδωσε δανεικό στη Λα Κορούνια και το 2020 στη Μπεσίκτας, με τους Τούρκους να τον αγοράζουν το καλοκαίρι του 2021. Πέρυσι ο Μοντέρο έπαιξε σε 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος στις δυο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Τουρκίας μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε 45 λεπτά στο προχθεσινό 3-3 με την Αλάνιασπορ.

Ο Μοντέρο λοιπόν, εξετάζεται από την ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας. Μία περίπτωση που προέκυψε τώρα. Ωστόσο, η Ένωση δείχνει διάθεση και προχωράει κάποιες άλλες υποθέσεις αμυντικών… Δεν «καίγεται» πάντως ο 23χρονος Ισπανός.


Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0