Football Talk

«Ο Μπερνάρντ διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό»

«Ο Μπερνάρντ διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό»
Ο Παναθηναϊκός εντείνει την προσπάθειά του για την απόκτηση του Μπερνάρντ, ωστόσο σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο ο Ολυμπιακός έχει μπει στο κόλπο για την υπογραφή του Βραζιλιάνου άσου!
Στο κόλπο απόκτησης του Μπερνάρντ έχει μπει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο!

Όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ από την χώρα της Λατινικής Αμερικής, ο 30χρονος Βραζιλιάνος άσος έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τους πρωταθλητές Ελλάδας και μάλιστα φέρεται και οι δύο ομάδες να έχουν προσφέρει συμβόλαιο τριών χρόνων στον παίκτη του Αλ Σαρίγια.

Ο Μπερνάρντ για την ώρα προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα των ΗΑΕ και απομένει να δούμε αν πράγματι έχει δεχθεί κρούση και από τον Ολυμπιακό. Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει στους βασικούς όρους του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

«Ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντ Ντουάρτε είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο επιθετικός της Αλ Σαρίγια διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αμφότερες οι ομάδες του προσφέρουν συμβόλαια μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Η τελική απόφαση θα είναι του παίκτη», ανέφερε ο Αργεντινός δημοσιογράφος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0