Football Talk

Ο μάστερ της «πρεμιέρας», Κάρλο Αντσελότι: Μία ήττα σε 26 ματς και πώς να χάσει η Ρεάλ Μαδρίτης; (video)

Ο μάστερ της «πρεμιέρας», Κάρλο Αντσελότι: Μία ήττα σε 26 ματς και πώς να χάσει η Ρεάλ Μαδρίτης; (video)
Όσοι περιμένουν «έκπληξη» στην εκκίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga της σεζόν 2022/23 κόντρα στην Αλμερία (14/08, 23:00), μάλλον ποντάρουν σε λάθος... άλογο. Ο Κάρλο Αντσελότι αγνοεί τι σημαίνει ήττα σε «πρεμιέρα»!
Σχετικά Άρθρα


«Πρεμιέρα» στη φετινή La Liga για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Αλμερία (14/08, 23:00) και παρότι το ενδεχόμενο μιας έκπληξης μοιάζει μηδαμινό, κάποιοι δεν το αποκλείουν. Λίγο ο «μπομπέρ» των γηπεδούχων, Ουμάρ Σαντίκ, λίγο η κούραση από την μόλις τέσσερις ημέρες πριν αναμέτρηση/κατάκτηση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το UEFA Super Cup.


Το εν λόγω σκεπτικό θα μπορούσε να έχει... βάση, αλλά η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των «μερένχες», το καθιστά σχεδόν απίθανο!
ancelotti.png
Πηγή φωτογραφίας: marca.com

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής σε «πρεμιέρες» πρωταθλήματος έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε 26 εναρκτήρια ματς! Το ποσοστό νικών αγγίζει το 77%, ενώ η μοναδική του ήττα εντοπίζεται στην έναρξη της σεζόν 2008/09 και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου.

Η δική του Μίλαν, τότε, υπέστη ήττα-σοκ από την Μπολόνια με 2-1, σε μία χρονιά που οι «ροσονέρι» τερμάτισαν τρίτοι, στο -10 από την πρωταθλήτρια Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο.


Πρώτος στόχος, λοιπόν, να δώσει συνέχεια στον... κανόνα που έχει χτίσει και να κάνει το πρώτο βήμα για μία back-to-back κατάκτηση του τίτλου.

Κάτι που όσο «εύκολο» κι αν ακούγεται, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει εδώ και 15 χρόνια!

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0