Football Talk

Λέτσε – Ίντερ 1-2: Ο Λουκάκου άνοιξε και πάλι λογαριασμό, αλλά ο Ντάμφρις την λύτρωσε! (video)

Λέτσε – Ίντερ 1-2: Ο Λουκάκου άνοιξε και πάλι λογαριασμό, αλλά ο Ντάμφρις την λύτρωσε! (video)
Η Ίντερ, με τον Ντενζελ Ντάμφρις στον «ρόλο» του... λυτρωτή, επικράτησε με 2-1 (13/08) της Λέτσε, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή Serie A, έστω κι αν τα... χρειάστηκε!

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν «ορεξάτος» στην επιστροφή του στη Serie A, η Ίντερ γενικότερα όχι, αλλά ο Ντένζελ Ντάμφρις αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή και την λύτρωσε!

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-1 (13/08) της Λέτσε με buzzer-beater του Ολλανδού μπακ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και ακολούθησαν το «παράδειγμα» της συμπολίτισσας, Μίλαν, που λίγο νωρίτερα έκανε νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά εκτός από ατυχία κι αστοχία, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον εξαιρετικό Φαλκόνε που κατέβασε «ρολά» στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δεν είχε «απάντηση» στην τελευταία φάση.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε… καινούργιο λογαριασμό στη Serie A, σε αυτήν τη δεύτερη θητεία του στην Ίντερ

Ο Ντιμάρκο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Νταρμιάν γύρισε την μπάλα προς τον Λουκάκου, που με κεφαλιά έκανε το 1-0, μόλις 82 δευτερόλεπτα μετά την «επιστροφή» του στα ιταλικά γήπεδα.


Παρά το εκρηκτικό τους ξεκίνημα, οι «νερατζούρι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια νέα επικίνδυνη φάση έως το τέλος του πρώτου μέρους, ενώ ούτε η Λέτσε έγινε επιθετική, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται -αναπόφευκτα- στα αποδυτήρια με το διαμορφωμένο από το 2ο λεπτό, 1-0.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους, το σκορ έμελλε να αλλάξει. Οι διόλου επιθετικοί ως εκείνο το χρονικό σημείο, γηπεδούχοι, βρήκαν την ευκαιρία τους και στο 48ο λεπτό, Ντι Φραντσέσκο και Σισάι συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να φέρνει το ματς στα ίσα!


Για λίγα λεπτά, η Λέτσε προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το υπέρ της momentum και παραλίγο να το μετουσιώσει σε κάτι μεγαλύτερο στο 61ο λεπτό. Ο Μπίστροβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ καλή θέση, αλλά είδε τον Χαντάνοβιτς να απομακρύνει τον κίνδυνο χωρίς να βλέπει μάλιστα! 


Με την είσοδο του Ντάμφρις οι «νερατζούρι» έγιναν ξανά απειλητικοί και έφτασαν κοντά σε έναν δεύτερο γκολ, αλλά ο Ολλανδός δεξιός μπακ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της Λέτσε στο 69ο λεπτό. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, ανέλαβε δράση ο γκολκίπερ της, Φαλκόνε.

Αρχικά, απέκρουσε την κεφαλιά του Ντε Φράι στο 79ο λεπτό, ένα λεπτό αργότερα απομάκρυνε το σουτ του Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ στο 83' «απάντησε» ενστικτωδώς στο πλασέ του Λουκάκου!

Εν τέλει, δεν βρήκε «απάντηση» στην τελευταία φάση του ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντένζελ Ντάμφρις σε ρόλο... χρυσής αλλαγής, ήρθε σαν «τρένο» και με buzzer beater έγραψε το 2-1 για την Ίντερ, λυτρώνοντάς την στην πρεμιέρα της στη φετινή Serie A.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Λέτσε (Μάρκο Μπαρόνι): Φαλκόνε, Γκέντρι, Τσετίν (21' Μπλιν), Μπασιρότο, Γκάλο, Μπίστροβιτς (74' Λιστκόφσκι), Χιούλμαντ, Γκονζάλες (74' Χέλγκασον), Στρεφέτσα, Σισάι (64΄ Κολόμπο), Ντι Φραντσέσκο (74' Μπάντα)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ (88' Κορέα), Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Νταρμιάν (68' Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (58' Μικιταριάν), Τσαλχάνογλου (68' Τζέκο), Γκόσενς (58' Μπαστόνι), Λουκάκου, Μαρτίνες

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0