Football Talk

Φιλικές «τεσσάρες» για ΟΦΗ και Αστέρα - Ισόπαλοι Λεβαδειακός και Ατρόμητος

Φιλικές «τεσσάρες» για ΟΦΗ και Αστέρα - Ισόπαλοι Λεβαδειακός και Ατρόμητος
Την ερχόμενη Παρασκευή (19/08) η Super League της σεζόν 2022/23 ξεκινά και αρκετές ομάδες έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Super League της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει και μερικά από τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας δόθηκαν το Σάββατο (13/08) πριν από την επίσημη σέντρα.

Ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στην Αλίαρτο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Μουνίθ έκανε το 1-0 στο 38', με τον Συμελίδη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 65'.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 της Επισκοπής. Ο Νέιρα άνοιξε το σκορ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς, ενώ ο Τσιλιανίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 13'. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 και ο Φαν Ντάινεν διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 61'.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 4-2 τον Παναιτωλικό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ο Τιλίκα έκανε το 1-0 στο 9ο λεπτό, με τον Καρέλη να κάνει το 1-1 στο 22'. Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ανέβασαν τον «ρυθμό» τους, πήραν ξανά το προβάδισμα με γκολ του Μπαράλες στο 50' και στο 54' έκαναν το 3-1 με τον Καστάνιο.

Ο Γκαρντάφσκι έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στον Αστέρα στο 70ο λεπτό, ενώ ο Καρέλης ξανά, από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Λίγα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε και το φιλικό της Λαμίας με τον Ιωνικό στο Αθανάσιος Διάκος, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 χάρις το γκολ του Ρόμανιτς στο 19'.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0