Football Talk

Άστον Βίλα – Έβερτον 2-1: Νίκη του Τζέραρντ επί του Λάμπαρντ με τρομερό φινάλε στο Μπέρμιγχαμ! (video)

Άστον Βίλα – Έβερτον 2-1: Νίκη του Τζέραρντ επί του Λάμπαρντ με τρομερό φινάλε στο Μπέρμιγχαμ! (video)

Η Άστον Βίλα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για φέτος, επικρατώντας με 2-1 της Έβερτον στη 2η αγωνιστική της Premier League σ’ ένα ματς που… πήρε φωτιά στο φινάλε.

Την πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν κατέγραψε η Άστον Βίλα, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ επικράτησε με 2-1 της Έβερτον στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Μπορεί στο 25ο λεπτό να βρήκαν δίχτυα με τον Γκόρντον, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν σχεδόν άμεση απάντηση, αφού στο 32’ αυτοί ήταν που άνοιξαν το σκορ. Πιο συγκεκριμένα ο Γουάτκινς μοίρασε ωραία μέσα στην περιοχή για τον Ινγκς, εκείνος σταμάτησε τη μπάλα και μ’ ένα τρομερό τελείωμα έγραψε το 1-0.

Σε γενικές γραμμές οι καλές στιγμές έλειψαν από το παιχνίδι. Μάλιστα για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ χρειάστηκαν να περάσουν 60 λεπτά προκειμένου να σημειώσει την πρώτη της ευκαιρία!

Τελικά τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για τους γηπεδούχους. Αυτό καθώς ο Μπουεντία χρίστηκε κι εκείνος σκόρερ για την ομάδα του, γράφοντας στο 85’ το 2-0.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Ντίνιε λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίος για το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ. Στο 88’ συγκεκριμένα και στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα από την εστία της ομάδας του, τελικά αυτή κατέληξε στα δίχτυα και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας (90+4' Κόνσα), Κάρλος (90+5' Τσέιμπερς), Μινγκς, Ντιν, ΜακΓκιν, Καμαρά, Ράμσεϊ (90+4' Γιανγκ), Κουτίνιο (60' Μπουεντία), Ινγκς (78' Μπέιλι), Γουότκινς

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Χόλγκεϊτ, Κόουντι (81' Ονανά), Ταρκόβσκι, Πάτερσον, Ντουκουρέ (35' Ντέιβις), Ιγουόμπι, Μικολένκο, ΜακΝιλ (64' Ρόντον), Γκόρντον, Γκρέι (81' Άλι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0