Football Talk

Έρικ Λάρσον: Δεν χαλάει η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, παρά τη «σφήνα» από Ατρόμητο!

Έρικ Λάρσον: Δεν χαλάει η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, παρά τη «σφήνα» από Ατρόμητο!

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να «κλέψει» τον Έρικ Λάρσον μέσα από τα... χέρια του ΟΦΗ, αλλά χωρίς επιτυχία και ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αναμένεται σύντομα στο Ηράκλειο για υπογραφές.

Σε «μίνι-σίριαλ» πήγε να εξελιχθεί η μεταγραφή του Έρικ Λάρσον στον ΟΦΗ, αφού το βράδυ της Παρασκευής (12/8) ο Ατρόμητος μπήκε... σφήνα στην υπόθεση, χωρίς όμως επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports από την Σουηδία, ο Ατρόμητος προσπάθησε να «χαλάσει» την συμφωνία των Κρητικών με την Μάλμε, πραγματοποιώντας πρόταση για τον παίκτη, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο ΟΦΗ ανέβασε ελάχιστα την αρχική προσφορά του, με τον 31χρονο αμυντικό να προτιμά έτσι κι αλλιώς σαν προορισμό την Κρήτη και όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Ο Λάρσον θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την Μάλμε στο ματς της Κυριακής (14/8) απέναντι στην Σούντσβαλ κι έπειτα θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους του συλλόγου. Η άφιξη του στο Ηράκλειο αναμένεται την Δεύτερα (15/8), όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0