Football Talk

Η επιστροφή του Βρουσάι, ο Ντε Λα Φουέντε που ετοιμάζεται για Κύπρο και ο στόπερ που εξετάζει ο Ολυμπιακός

Η επιστροφή του Βρουσάι, ο Ντε Λα Φουέντε που ετοιμάζεται για Κύπρο και ο στόπερ που εξετάζει ο Ολυμπιακός

Εν μέσω έντονης μεταγραφικής δραστηριότητας ο Ολυμπιακός δήλωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τους αγώνες με τον Απόλλωνα Λεμεσού με τον Κάρλος Κορμπεράν να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών αλλά και να στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Την ώρα που ο Ολυμπιακός μοιάζει με νοσοκομείο ο Κάρλος Κορμπεράν έδωσε τα ονόματα για τα δύο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι-οφ του Europa League. Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών αντί να μειώνονται, να αυξάνονται με την λίστα που δηλώθηκε να έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον.

Δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τα ονόματα του Παπασταθόπουλου και του Αμπουμπακάρ Καμαρά που είναι τραυματίες και δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι. Είναι εκτός επίσης ο Τικίνιο Σοάρες που επίσης έφυγε με θλάση από τη Μπρατισλάβα και θα συνεχίσει την καριέρα στη Μποταφόγκο. Εκτός και ο Λάιντνερ που φαίνεται πως ακόμα θέλει χρόνο, αλλά και οι Κανέ, Καρβάλιο καθώς ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιλογές στη θέση του.

Αντίθετα την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού ενδεχομένως να έχει ο Χουάνγκ Ινμπόμ, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν η επιστροφή του Μάριου Βρουσάι, ο οποίος είχε «κοπεί» από τον Μαρτίνς, αλλά έπεισε τον Κορμπεράν πως αξίζει μια θέση στη λίστα και από το Σάββατο θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Με τον Τικίνιο να είναι και επίσημα παίκτης της Μποταφόγκο, ο Κορμπεράν συμπεριέλαβε τον Χασάν για να έχει έναν δεύτερο επιθετικό μαζί με τον Ελ Αραμπί, ενώ στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κούτρη.

Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές στη λίστα μέχρι και μία ημέρα πριν τον αγώνα και τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στους Ζίνκερναγκελ και Μπα. Ο Δανός μέσος και ο Σενεγαλέζος στόπερ έφυγαν με προβλήματα από τη Μπρατισλάβα και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Επίσης είναι βέβαιο πως η μία αλλαγή θα αφορά τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ υπέγραψε την Παρασκευή το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και το Σάββατο θα προπονηθεί για πρώτη φορά στον Ρέντη. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Κορμπεράν πιστεύουν πως θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στην Κύπρο και να βοηθήσει την ομάδα. Σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, αξίζει να αναφερθεί πως ο παίκτης μετακομίζει στον Πειραιά με τη μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ με την οψιόν αγοράς να ορίζεται στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που οι Πειραιώτες κάνουν χρήση της για ένα νέο τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ντε Λα Φουέντε να συναντηθεί στον Πειραιά και με έναν συμπαίκτη του μέχρι πρότινος στη Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον 32χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Άλβαρο Γκονζάλεθ που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο. Μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο παίκτης έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες εβδομάδες και είναι περιζήτητος. Στους Μασσαλούς μετεγγράφηκε το 2019 αντί 4 εκατ. ευρώ από την Βιγιαρεάλ και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδα μέχρι τον Φλεβάρη όταν και η κόντρα με τον προπονητή του Χόρχε Σαμπάολι έκανε την… συμβίωση αφόρητη. Συνολικά με την Μαρσέιγ έπαιξε 75 ματς (3 γκολ, 3 ασίστ), με το «κίτρινο υποβρύχιο» (2016-2019) έγραψε 111 συμμετοχές (2 γκολ, 6 ασίστ), ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει πάνω από 300 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα φορώντας επίσης τις φανέλες των Ράσινγκ Σανταντέρ, Σαραγόσα και Εσπανιόλ.

Τέλος σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, ο Πέπε θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Ανκαραγκουτσού με την μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς η οποία δεν έχει γίνει γνωστή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0