Football Talk

To BN Sports στην OPAP Arena - Αγιά Σοφιά: Η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει ξεκινήσει! (video)

To BN Sports στην OPAP Arena - Αγιά Σοφιά: Η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει ξεκινήσει! (video)
Η OPAP Arena - Αγιά Σοφιά άνοιξε τις «θύρες» της στο BN Sports κι αυτό με τη σειρά του σας μεταφέρει βίντεο και φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν, πως το «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια» θα πάψει να είναι απλώς ένα σύνθημα των φίλων της ΑΕΚ, πολύ σύντομα!
Σχετικά Άρθρα
Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να μετρά αντίστροφα για την μεγαλειώδη επιστροφή στο «σπίτι» του, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πέντε χρόνια μετά τον αγιασμό στην OPAP Arena - Αγιά Σοφιά, και 19 από την κατεδάφιση του Νίκος Γκούμας, η ώρα της πρώτης αναμέτρησης όπου η «Ένωση» θα αγωνιστεί ξανά στο φυσικό της περιβάλλον, πλησιάζει.

Η 17η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως ημερομηνία των εγκαινίων. Ένα ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου. Ημέρα γιορτής για την Πίστη, την Ελπίδα και τη Σοφία. Ο παραλληλισμός ξεκάθαρος.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την αναμονή των φίλων της ομάδας, «τρέχουν» για να προλάβουν την πρώτη εντός έδρας αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος στις 28 Αυγούστου, κόντρα στον Βόλο.

Η OPAP Arena - Αγιά Σοφιά άνοιξε τις «πύλες» της στο BN Sports κι αυτό με... αποδείξεις, επιβεβαιώνει πως το «όνειρο» των φίλων της ΑΕΚ, ίσως είναι ακόμα πιο κοντά από όσο φάνταζε στις αρχές του καλοκαιριού.


Η «θέα» από την εστία του γηπέδου.
AEK-10_1.jpg


Η οπτική από το πάνω/κάτω διάζωμα και από τον αγωνιστικό χώρο, με «φόντο» τον Στέλιο Σεραφείδη και τον Κώστα Νεστορίδη.
ΑΕΚ-ΠΑΝΩ-ΚΕΡΚΙΔΑ.jpgΑΕΚ-ΑΕΤΟΣ-ΜΕΣΑ.jpgAEK-1.jpg

Ο διάδρομος έξω από τις σουίτες.


Οι πάγκοι του αγωνιστικού χώρου και τα αποδυτήρια.ΑΕΚ-ΠΑΓΚΟΙ.jpgΑΕΚ-ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.jpg


Στον «δρόμο» προς τον αγωνιστικό χώρο.
ΑΕΚ-ΕΙΣΟΔΟΣ-ΑΓ.ΧΩΡΟΥ.jpg

ΑΕΚ-ΕΙΣΟΔΟΣ-ΑΓ.ΧΩΡΟΥ-2.jpg
Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0