Football Talk

«Τρελάθηκε» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Μάγκνουσον – Φοβερό σχόλιο στην ανάρτησή του από τον Στιλ!

«Τρελάθηκε» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Μάγκνουσον – Φοβερό σχόλιο στην ανάρτησή του από τον Στιλ!

Ο Μάγκνουσον βιώνει τον αποκλεισμό από την Σλάβια Πράγας με την φανέλα του Παναθηναϊκού και αποθεώνει την ομάδα του στο Instagram και ο Λουκ Στιλ επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του και εξιστορεί τη δική του ιστορία. Επικός διάλογος, από το παρόν και το παρελθόν του συλλόγου!

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού, ο Χόρντουρ Μάγκνουνσον αναρτά στο Instagram τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας και αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας.

Δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα, δηλώνει, την ώρα που ο Λουκ Στιλ αποφασίζει να σχολιάσει στο post του και αφού συμφωνήσει μαζί του λέγοντας «στα είπα», να μοιραστεί με το κοινό μία άγνωστη ιστορία με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάγκνουνσον:

«Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε απόψε και για τον τρόπο που πάλεψε η ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να αποδεχθείς το τελικό αποτέλεσμα σε τέτοιο ματς. Ένα πράγμα πρέπει να αναφέρω: Έχω παίξει σε πολλά στάδια στον κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα που εσείς οι οπαδοί δημιουργήσατε στη Λεωφόρο είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ. Η ενέργεια που μας δίνετε σε εμάς τους παίκτες είναι καθοριστική για εμάς και από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστούμε.»

 

Το σχόλιο του Λουκ Στιλ:

«Έχω κλάψει δύο φορές σε ποδοσφαιρικό γήπεδο… Η μία ήταν στο Wembley, όταν χάσαμε στον ημιτελικό του FA Cup και η δεύτερη μετά τον αποκλεισμό με τον Παναθηναϊκό από την Ευρώπη… Σε εκείνο το ματς, οι οπαδοί ήταν σιωπηλοί για 89 λεπτά… Αλλά το τύμπανο ξαφνικά άρχισε να ηχεί και ΟΛΟΙ άρχισαν να τραγουδούν το τραγούδι μας. Ανατρίχιασα και δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος για έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Το μάθημα είναι το εξής: «Η απογοήτευση κρατά λίγο, γιατί εμείς θα επιστρέψουμε από αύριο»!
298418536_1917121601815201_1930050675001391045_n_-_Αντιγραφή_2.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0