Football Talk

Βόλος – ΟΦΗ 2-1: Πήραν τη νίκη και το τουρνουά οι Θεσσαλοί! (video)

Βόλος – ΟΦΗ 2-1: Πήραν τη νίκη και το τουρνουά οι Θεσσαλοί! (video)

Νικητής στο φιλανθρωπικό τουρνουά «Φλόγα» αναδείχθηκε ο Βόλος ΝΠΣ, ο οποίος επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1, σε ένα δυνατό τελικό!

Η έναρξη του πρωταθλήματος κοντοζυγώνει και οι ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Έτσι, οι Νίκος Νιόπλιας και Οσβάλντ Τόνσο, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, σε ένα δυνατό τεστ.

Κάπως νευρικά ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες με τον Μπαριέντος να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με τον Σωτηρίου να τον σταματά. Λίγο αργότερα ο Μπελογιάννης απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες, όταν  μετά από κλέψιμο του Μπουζούκη δεν μπόρεσε να σημαδέψει τέρμα.

Οι Βολιώτες από το 25΄ και μετά ανέβασαν την απόδοσή τους και έβγαιναν με καλύτερες προυποθέσεις στην επίθεση. Μάλιστα τη διάθεσή τους αυτή μετουσίωσαν λίγο αργότερα σε γκολ.

Ο Βίκτορ Φερνάντες κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά του Λυμπεράκη, έκλεψε τη μπάλα, τη γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με πλασέ στην κίνηση ο έτερος Φερνάντες έδωσε προβάδισμα στους Θεσσαλούς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βόλος ΝΠΣ διπλασίασε τα τέρματά του με κοντινό πλασέ του Εσκοβάλ, μετά από παρεμβολή του Φαν Βέερτ, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Κρητικούς, οι οποίοι στο 54’ μείωσαν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και έξυπνη «κομπίνα», ο Ντιούσε έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στον αμαρκάριστο Διαμαντή, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ο ρυθμός έπεσε απότομα περίπου δέκα λεπτά αργότερα και μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του σκόρερ του δεύτερου γκολ, Εσκοβάλ στον Τοράλ. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια να αντιδρούν και να δημιουργείται μία μίνι-σύρραξη, η οποία έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση και ως εκ τούτου το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους. Οι Θεσσαλοί κατέκτησαν έτσι το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε η ΠΑΕ τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0