Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 1-6: «Καταιγιστικοί» οι Βαυαροί στην πρεμιέρα της Bundesliga! (video)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 1-6: «Καταιγιστικοί» οι Βαυαροί στην πρεμιέρα της Bundesliga! (video)

Θρίαμβος της Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα της Bundesliga! Οι πρωταθλητές Γερμανίας συνέτριψαν με 6-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (5/8) η Bundesliga. Η κάτοχος του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, υποδέχτηκε στην Ντόιτσε Μπανκ Παρκ την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στην Λειψία, ήταν για ακόμα ένα ματς καταιγιστικοί, σκοράροντας πέντε φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και φτάνοντας στη νίκη με το ευρύ 6-1!

Συγκεκριμένα, το «πάρτι» ξεκίνησε μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Κίμιχ να εκμεταλλεύεται την… ομιχλώδη ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει τα καπνογόνα των γηπεδούχων φιλάθλων και με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Τραπ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Παβάρ να παραβιάσει την εστία της Άιντραχτ. Ο Γάλλος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ και χωρίς δεύτερη σκέψη «πυροβόλησε» για το 2-0!

Δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί ένα ημίωρο αγώνα, ο Σαντιό Μανέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Η Μπάγερν έτρεξε στην αντεπίθεση, με τον Γκνάμπρι να σερβίρει στον Σενεγαλέζο, ο οποίος με το κεφάλι έκανε το 3-0.

Στο 35’ ο Τζαμάλ Μουσιάλα ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τραπ για τέταρτη φορά, αφού είχε προηγηθεί όμορφος συνδυασμός μεταξύ των φιλοξενούμενων.

Το «πενταρέ» του ημιχρόνου ολοκλήρωσε ο Γκνάμπρι, με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 43'.

Στο δεύτερο μέρος, με το δείκτη του σκορ στο 5-0 η Μπάγερν έριξε αισθητά τον ρυθμό, ενώ παράλληλα έπαιζε με μια χαλαρότητα. Αυτή τη χαλαρότητα πλήρωσε, όταν ο Νόιερ προσπάθησε να κάνει κοντρόλ έξω από την περιοχή, με τον Κόλο Μουανί να τον πιέζει και να του κλέβει τη μπάλα, για να την στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία.

Την «τελευταία λέξη» στο ματς την είπε όμως παίκτης των Βαυαρών. Συγκεκριμένα, στο 84’, ο Σανέ που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, με μια μπαλιά ακριβείας έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μουσιάλα, που δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και να ολοκληρώσει τον θρίαμβο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ο. Γκλάσνερ): Τραπ, Τουρέ, Τούτα (81 Χασέμπε), Εντικά, Κνάουφ, Ρόντε (46' Γιάκιτς), Σο, Κόστιτς (74' Αλιντού), Λίντστρεμ (46' Λεντς), Γκέτσε, Μπορέ (46' Μουανί)

Μπάγερν Μονάχου (Γ. Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ (82' Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ερναντέζ (82' Ντε Λιχτ), Ντέιβις, Μίλερ (65' Μανέ), Σάμπιτζερ (57' Γκράβενμπερχ), Κίμιχ, Μουσιάλα, Μανέ, Γκνάμπρι (65' Τελ)

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0