Football Talk

Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού 4-0: Με επίδειξη δύναμης οι Ισραηλινοί τσέκαραν το εισιτήριο για τα play off

Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού 4-0:  Με επίδειξη δύναμης οι Ισραηλινοί τσέκαραν το εισιτήριο για τα play off

Ο Απόλλων Λεμεσού γνώρισε τη συντριβή από τη Μακάμπι Χάιφα με 4-0, στον πρώτο αγώνα  του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League και πλέον ψάχνει ένα θαύμα στη ρεβάνς στη Κύπρο.

Σκούρα τα πράγματα για τον Απόλλων Λεμεσού σχετικά με την συνέχεια στο Champions League καθώς υπέστη βαριά ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα με 4-0 στο Ισραήλ και χρειάζεται πλέον ένα θαύμα στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στη Κύπρο.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόκρισή τους επί του Ολυμπιακού στον προηγούμενο γύρο. Στο 19’ η Μακάμπι σκόραρε με τον Νταβίντ ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στο 32’ ο Χαζίζα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όμως το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι, έπειτα από τραγική συμπεριφορά της άμυνας της κυπριακής ομάδας. Ότι δεν έγινε στις δύο προηγούμενες φάσεις έγινε στο 38’ όταν έπειτα από γύρισμα του Χαζίζα, η μπάλα χτύπησε στον Πεϊμπέρνς, άλλαξε πορεία και μπήκε στα δίχτυα του Γιοβάνοβιτς, για το 1-0 υπέρ των Ισραηλινών, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά, με την Μακάμπι να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και τον Απόλλωνα να μη μπορεί να αντιδράσει. Στο 54’ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στο 2-0 με δυνατό σουτ του Μοχάμεντ έπειτα από λανθασμένο διώξιμο του Ρομπέρζ. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Τσόρνιγκερ τα έχασαν, με την Μακάμπι να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με Νταβίντ στο 56’ και Χαζίζα στο 58’ ενώ σαν να μην έφταναν αυτά, στο 60’ ο Βούκασιν θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη και θα αφήσει με 10 την κυπριακή ομάδα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μοχάμεντ έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ενώ στο 79’ ο Πιερό υπέγραψε την συντριβή του Απόλλωνα όταν έπειτα από σέντρα του Χαζίζα έκανε το τελικό 4-0. Στις καθυστερήσεις οι Ισραηλινοί έχασαν ακόμα μία τεράστια ευκαιρία αλλά το σουτ του Ρουκάβιτσα βρήκε στο δοκάρι.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μακάμπι Χάιφα (Μπαχάρ): Κόχεν, Σούγκρεν, Πλάνιτς, Γκολντμπεργκ, Γκορνούντ (73' Μενακιέμ), Σέρι, Λάμι, Μοχάμεντ (73' Φανί), Χαζίζα, Πιερότ (80' Ρουκάβιτσα), Ντέιβιντ (65' Ατζίλι).

Απόλλων (Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Βούκασιν, Πεϊμπέρν, Χαμάς, Φιλιώτης (63' Γιάγκα), Σπόλιαριτς (43' Χάμπος), Κολ, Ογκεντά (43' Βα), Πίττας, Ντιγκινί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0