Football Talk

Ολυμπιακός: Χωρίς Βρσάλικο, Μανωλά η τελευταία προπόνηση ενόψει Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ολυμπιακός: Χωρίς Βρσάλικο, Μανωλά η τελευταία προπόνηση ενόψει Σλόβαν Μπρατισλάβας
Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Σίμε Βρσαλκο προέκυψε στον Ολυμπιακό που σε συνδυασμό με το πρόβλημα του Κώστα Μανωλά κάνει τον Κάρλος Κορμπεράν να πονοκεφαλιάζει για την αμυντική του γραμμή ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στους Σλοβάκους.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Κώστας Μανωλάς δεν προπονήθηκε στην αποψινή, τελευταία ενόψει Σλόβαν, προπόνηση και ουσιαστικά τέθηκε εκτός μάχης για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του EuropaLeague. Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κάρλος Κορμπεράν σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, καθώς ενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Σίμε Βρσάλικο και φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτό το πολύ σημαντικό ματς.

Μάλιστα ο Κορμπεράν στις δύο πρώτες του προπονήσεις στον Ρέντη είχε δοκιμάσει τον Βρσάλικο ως δεξιό στόπερ σε άμυνα τριών και φαινόταν πως τον προόριζε για βασικό απέναντι στους Σλοβάκους.

Τα νέα δεδομένα επηρεάζουν σαφώς και την απόφαση για τις δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαική λίστα για τους δύο αγώνες με την Σλόβαν και φαίνεται πως θα μπει σε αυτή ο Γκονσάλο Άβιλα και πιθανότατα ένας ακόμα αμυντικός.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0