Football Talk

Μπόντο Γκλιμτ - Ζαλγκίρις 5-0: Καταιγιστικοί οι Νορβηγοί, τσέκαραν ήδη το εισιτήριο των play offs

Μπόντο Γκλιμτ - Ζαλγκίρις 5-0: Καταιγιστικοί οι Νορβηγοί, τσέκαραν ήδη το εισιτήριο των play offs
Σόου της Μπόντο Γκλιμτ στην πρώτη αναμέτρηση του β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς διέσυρε την ανίσχυρη Ζαλγκίρις με σκορ 5-0.

Πάρτι των Νορβηγών στην έδρα τους με καλεσμένη την Ζαλγκίρις, η οποία υπέφερε και εν τέλει βλέπει τα ευρωπαϊκά αστέρια να απομακρύνονται. «Πεντάστεροι» οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έριξαν σε κανένα σημείο τον ρυθμό τους, με πολτιμότερο παίκτη τον 32χρονο Πελεγκρίνο, ο οποίος σκόραρε και μοίρασε μία ασίστ. 

Καταιγιστική η Μπόντο από το πρώτο ημίχρονο επιβεβαίωσε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί. Διαδοχικές ευκαιρίες την ίδια ώρα που δεν δεχόταν απειλή από τους Λιθουανούς, οι οποίοι είδαν την εστία τους να παραβιάζετε δύο φορές. Την αρχή έκανε στο 33ο λεπτό ο Βέτλεσεν ευστοχώντας από τα έντεκα μέτρα, για να έρθει απανωτό χτύπημα από τον Πελεγκρίνο... τρία λεπτά αργότερα. 

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους Νορβηγούς να μη σβήνουν τις μηχανές. Πριν καν την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ήρθε και το τρίτο γκολ, χάρη στον Σάλβεσεν, ο οποίος υποδέχτηκε μπαλιά του δραστήριου Πελεγκρίνο και παραβίασε για ακόμη μία φορά τα αντίπαλα δίχτυα. Σαν σε επανάληψη του πρώτου 45λεπτου γράφτηκε και το 4-0, με τον Χόιμπραατεν να εκτελεί τον Γκερτμόνας, τρία λεπτά αφότου η Ζαλγκίρις έστησε την μπάλα στη σέντρα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Έσπεγιορντ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας στην αναμέτρηση διαστάσεις θριάμβου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόντο Γκλιμτ: Χαϊκίν, Σάμπστεντ, Χόιμπραατεν, Μόε, Βεμπανγκόμο, Σάλτνες, Χάγκεν, Βέλτσεσεν, Πελεγκρίνο, Μουγκίσα, Σάλβεσεν

Ζαλγκίρις: Γκερτμόνας, Μποπεσού, Πάβελιτς, Λιουμπισάβλιεβιτς, Μάμιτς, Ουρέγκα, Μιλίτσκοβιτς, Γκορομπσόφ, Μπαφ, Ογιεγούσι, Ολιβέιρα

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0