Football Talk

Τα τοξικά tweet προς τους παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι μέρος του προβλήματος!

Τα τοξικά tweet προς τους παίκτες της Γιουνάιτεντ είναι μέρος του προβλήματος!

Τα τοξικά tweet προς τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μέρος του προβλήματος. Σαφώς και είναι. Μοιάζει ακραίο στην καταγραφή των πιο υβριστικών σχολίων στα social media, οι 8 από τους 10 ποδοσφαιριστές να ανήκουν στους «κόκκινους διαβόλους». Και το ερώτημα είναι… Ζητάει χρόνο ο Έρικ Τεν Χαγκ. Είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το κατάλληλο club για να του τον παρέχει;

Η περσινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαφώς και δεν είναι επιτυχημένη. Δεν χωρά αμφισβήτηση σε αυτό. Κατέλαβε την 6η θέση, πρόλαβε οριακά να μπει στο Europa League και τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό έχει η Μπράιτον, η οποία αρχικά την διέλυσε στην προ τελευταία αγωνιστική με 4-0 στο Άμεξ, αλλά εν συνεχεία κέρδισε και τη Γουέστ Χαμ με ανατροπή, για να στείλει τα «σφυριά» στο Europa Conference League και την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ στην δεύτερη κατά σειρά, ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάπως έτσι λοιπόν, μπορεί να θεωρήσει κανείς αυτονόητο το γεγονός πως η ομάδα του Γερμανού δέχθηκε τεράστια κριτική. Είναι διαφορετικό όμως να δέχεται κριτική από τους δημοσιογράφους του είδους επειδή διασύρθηκε από τη Μπράιτον, επειδή δεν έβαλε γκολ στην Λίβερπουλ και επειδή ο Χάρι Μαγκουάιρ εξακολούθησε να είναι αρχηγός της μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, και διαφορετικό να απειλούνται οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε την συνέχεια του www.England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0