Football Talk

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα στο φιλικό με την Ομόνοια

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα στο φιλικό με την Ομόνοια

Ο λόγος που ο Κροάτης στόπερ, Ντομαγκόι Βίντα, δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Παρασκευής (5/8) στην Κύπρο – Ποιους πήρε μαζί του ο Αλμέιδα.

Μετά τη σημερινή (3/8) προπόνηση έγινε γνωστή η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει την Πέμπτη (4/8) στην Κύπρο για το φιλικό της Παρασκευής (5/8) με την Ομόνοια (20:00-Cosmote TV). Από την αποστολή απουσιάζει ο Βίντα. Ο Κροάτης στόπερ ξεκίνησε προπονήσεις τη Δευτέρα με την ΑΕΚ, είναι σε καλή κατάσταση όμως όπως είναι φυσικό είναι λίγο πιο πίσω από τους υπόλοιπους που έβγαλαν προετοιμασία. Χρειάζεται λίγη δουλίτσα παραπάνω και προτιμήθηκε να μην παίξει σε αυτό το φιλικό και να μείνει στην Αθήνα για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Από εκεί και πέρα οι Μαχαίρα, Λάτσι έκαναν ατομικό σήμερα, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μισελέν. Και οι τρεις είναι εκτός αποστολής. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γαλανόπουλο, ο οποίος έκανε την προγραμματισμένη θεραπεία του. Εκτός είναι ο Αλμπάνης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του όμως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Κοσίδης και Γιούσης.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0