Football Talk

Μονακό - Αϊντχόφεν 1-1: Αγωνία και υπόθεση πρόκριση μεταφέρονται στο Στάδιο Φίλιπς

Μονακό - Αϊντχόφεν 1-1: Αγωνία και υπόθεση πρόκριση μεταφέρονται στο Στάδιο Φίλιπς
Το πριγκιπάτο του Μονακό υποδέχθηκε την Αϊντχόφεν στην πιο λαμπερή αναμέτρηση της βραδιάς, με το τελικό 1-1 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την ρεβάνς της Ολλανδίας.
Ένα νωχελικό 45λεπτο για τους δύο μονομάχους, που βρήκε ωστόσο την Αϊντχόφεν να προηγείται, διαδέχθηκε το δεύτερο ημίχρονο, όπου η υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων οδήγησε το ζευγάρι στην ισοπαλία. Από ένα γκολ μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, με την αγωνία να κορυφώνεται στον επαναληπτικό του Σταδίου Φίλιπς, εκεί όπου ένας από τους σπουδαίους συλλόγους θα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Φτωχό σε ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο που βρήκε τους Ολλανδούς ωστόσο να σημειώνουν το πολυπόθητο γκολ. Με την κατοχή μοιρασμένη και το παιχνίδι να πηγαίνει στην τακτική, o 23χρονος Φέερμαν κατόρθωσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 38ο λεπτό. Έπειτα από υπέροχο τριγωνάκι, βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και σούταρε με δύναμη στην αριστερή γωνία του ανήμπορου Μπενίτεθ.
 
Καταιγιστική η Μονακό στο δεύτερο μέρος, έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, απέναντι στην Αϊντχόφεν που αδυνατούσε να αντιδράσει. Έτσι ήρθε και η ισοφάριση, δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90', χάρις τον Ντισασί... o οποίος βρέθηκε μόνος στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και σκόραρε εξ επαφής. Τελικό σκορ 1-1, με την εικόνα πιθανότατα να αδικεί τους Μονεγάσκους. 
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
 
Μονακό: Νούμπελ, Γιάκομπς, Μαριπάν, Ντισασί, Βάντερσον, Ματάτσο, Φοφανά, Μιναμίνο, Γκολοβίν, Φόλαντ, Μπεν Γιεντέρ
 
Αϊντχόφεν: Μπενίτεθ, Εμουενέ, Τεζέ, Ομπίσπο, Μαξ, Φέερμαν, Σανγκαρέ, Τιλ, Σαλιμπαρί, Γκάκπο, Ντε Γιονγκ

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0