Football Talk

Ολυμπιακός: Εκδίκηση με Μακάμπι Χάιφα ή με Απόλλωνα Λεμεσού στα play off του Europa League

Ολυμπιακός: Εκδίκηση με Μακάμπι Χάιφα ή με Απόλλωνα Λεμεσού στα play off του Europa League
Η κληρωτίδα είχε τα κέφια της και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει -εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας- την ομάδα που τον απέκλεισε πριν λίγες ημέρες τη Μακάμπι Χάιφα ή τον Απόλλωνα Λεμεσού. 18 και 25 Αυγούστου οι δύο αναμετρήσεις.
Σχετικά Άρθρα
Κάποιες φορές η κληρωτίδα κάνει τα δικά της παιχνίδια. Κάτι τέτοιο έγινε και στον Ολυμπιακό και στην κλήρωση του για τα play off του Europa League. Η ομάδα που απέκλεισε τους Πειραιώτες στον β' προκριματικό γύρο του Champions League προκαλώντας την απόλυση του Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στον δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδος!

Και αυτό γιατί ο ηττημένος του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού θα είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» σε περίπτωση βέβαια που η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τα ματς των play off θα διεξαχθούν 18 και 25 Αυγούστου με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στην Χάιφα ή στην Λεμεσό και ο επαναληπτικός στο «Γ. Καραϊσκάκης». Να πούμε εδω πως η κλήρωση των ομίλων θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα στις 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

klirosi.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0