Football Talk

Τρπισόφσκι: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μας τιμωρήσει, προτεραιότητα να μην δεχτούμε γκολ»

Τρπισόφσκι: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μας τιμωρήσει, προτεραιότητα να μην δεχτούμε γκολ»

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Η Σλάβια Πράγας ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, παρά την ηχηρή νίκη της απέναντι στην Σεντ Τζόζεφς με 7-0. Οι παίκτες του Γίντριχ Τρπισόφσκι γνώρισαν την ήττα από την Χράντετες Κράβολε με σκορ 1-0, σε μια «ήττα-σοκ» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της Σλάβια, τοποθετήθηκε μετά την αναμέτρηση και μεταξύ άλλων σχολίασε το παιχνίδι της Πέμπτης (4/8) με τον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε ο Τρπισόφσκι στην συνέντευξη Τύπου:

«Την Πέμπτη (4/8) θα είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετική διάταξη. Μπορεί να μας τιμωρήσει ακόμα περισσότερο, καθώς έχει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση. Πρέπει είμαστε υπομονετικοί για να παίξουμε επιθετικά, αλλά προτεραιότητα είναι να μην δεχθούμε γκολ.

Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με διαφορετικές απαιτήσεις, γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχουν τόσες πολλές μάχες στην περιοχή, αφού ο Παναθηναϊκός δεν κλείνεται πίσω. Περιμένω πολύ περισσότερα τρεξίματα και καταστάσεις ένας εναντίον ενός, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Φυσικά και θα αξιολογήσουμε το ματς με τον Χράντετς, αλλά σίγουρα η μονομαχία της Πέμπτης θα έχει διαφορετική πορεία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0