Football Talk

Κρις Κόλμαν: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»!

Κρις Κόλμαν: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»!
Ο προπονητής του Ατρομήτου, εδωσε το δικό του σχόλιο για το χθεσινό νικηφόρο φιλικό απέναντι στη Φίτεσε (2-1).
Ο Κρις Κόλμαν, πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης έδωσε το δικό του στίγμα ως πρoς αυτά που κρατάει από το χθεσινό φιλικό προετοιμασίας απέναντι στη Φίτεσε, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας του Περιστερίου.

Πιο αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η ομάδα δείχνει καλά. Σε αυτό το σκέλος της προετοιμασίας, η ομάδα πάει καλά, οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Χθες είχαμε ένα πολύ καλό τεστ κόντρα στη Φίτεσε και με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Οκ, προφανώς είναι ωραίο που ήρθε η νίκη, αλλά πρέπει κυρίως να θυμόμαστε ότι ήταν μια νίκη σε ένα φιλικό προετοιμασίας. Οπότε, για μένα παίζει ρόλο να δω το επίπεδο φυσικής κατάστασης και την απόδοση και θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά, σίγουρα για 67 λεπτά. Στο τέλος φάνηκε η κούραση, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.

Ωστόσο, οι παίκτες είναι στον σωστό δρόμο, έχουν θετική διάθεση, όπως και όλη η αποστολή εδώ. Αλλά, γνωρίζουμε ότι είναι μόνο η περίοδος προετοιμασίας κι όλα χτίζονται για το πρώτο παιχνίδι στις 20 Αυγούστου. Οπότε δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ήταν απλά μια καλή νίκη, μια καλή απόδοση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0