Football Talk

Ανατροπή, «τεσσάρα» και ταξίδι στην Ελλάδα με την καλύτερη ψυχολογία για την Σλόβαν!

Ανατροπή, «τεσσάρα» και ταξίδι στην Ελλάδα με την καλύτερη ψυχολογία για την Σλόβαν!

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία πέντε ημέρες πριν τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, σημείωσε και δεύτερη «τεσσάρα» στο πρωτάθλημα Σλοβακίας, αυτή την φορά κόντρα στην Μιχάλοβτσε!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία φαίνεται πως θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία μετά την «τεσσάρα» της προηγούμενης εβδομάδας στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, επανέλαβε μία αντίστοιχη εμφάνιση και απέναντι στη Μιχάλοβτσε.

Βρέθηκε πίσω με δύο γκολ στο ημίχρονο, ανέτρεψε εντυπωσιακά την κατάσταση και με τέσσερα γκολ μετά την συμπλήρωση μίας ώρας, διαμόρφωσε το τελικό 4-2, έχοντας μάλιστα και τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Μπαργκεσίαν, Γκριν, Άγκμπο), με το τελευταίο τέρμα να σημειώνεται με αυτογκόλ του Γιέραμπεκ.

Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα στους φίλους της το γεγονός πως δέχθηκε δύο γκολ, μιας και κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί σε επίπεδο πρωταθλήματος, από τον Σεπτέμβριο του 2021!

Η ενδεκάδα και οι αλλαγές της Σλόβαν: Τρνόβσκι, Χρνκαρ (78’ Ζρμαν), Κρίζαν, Βοέτ (46’ Αμπένα), Λόβατ, Μούσταφιτς, Άγκμπο, Χόλμαν (46’ Μπαργκεσίαν), Γιακβετάρζε, Κάβριτς (46’ Γκριν), Μέντβεντ (46’ Σαπόνιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0