Football Talk

Φίτεσε – Ατρόμητος 1-2: Πιέστηκε, αλλά… έπεισε με την εμφάνισή του!

Φίτεσε – Ατρόμητος 1-2: Πιέστηκε, αλλά… έπεισε με την εμφάνισή του!

Ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα (2-1) σε φιλικό αγώνα επί ολλανδικού εδάφους για τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Φίτεσε.

Το τρίτο, και πιο δυνατό, φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία έδωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετώπισε την Φίτεσε. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν εξαιρετική, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά και χάρη σε γκολ των Κλωναρίδη και Τζαβίδα πήρε τη νίκη.

Ο Ουαλός προπονητής ξεκίνησε με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Κιβρακίδη, Χατζησαΐα, Σουάρεθ, Αθανασίου στην άμυνα, Έρλινγκμαρκ, Κουέν, Χαρίση, Ρομπάιγ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και τους Κλωναρίδη, Τζαβίδα στην επίθεση. Ο Ντένις Ροτάριου δεν αγωνίστηκε, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο Έντερ Γκονζάλες που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Χάρης Χαρίσης τραυματίστηκε νωρίς, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί μόλις στο 8ο λεπτό. Παρόλα αυτά, με την συμπλήρωση ακριβώς 10' παιχνιδιού, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ. Ο Ατρόμητος έβγαλε υποδειγματική αντεπίθεση, με τον Μουνίθ να βγάζει μια παράλληλη συρτή σέντρα στην περιοχή από τα αριστερά, με τον Κλωναρίδη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και τη στέλνει στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ των Περιστεριωτών. Συγκεκριμένα, από ένα διώξιμο της μπάλας από τον Χατζησαΐα και «τσαφ» του αμυντικού της Φίτεσε, Φέρο, ο Τζαβίδας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χούβεν, τον οποίο και πλάσαρε για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος, που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, είχε μερικές καλές στιγμές στην αντεπίθεση αλλά δεν κατόρθωσε να τις αξιοποιήσει. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ωστόσο, η απόδοση της ελληνική ομάδας έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα η Φίτεσε να το εκμεταλλευτεί και να… ζορίσει λίγο τα πράγματα.

Ο Φέρο στο 79’ πήδηξε ψηλότερα στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου και με κεφαλιά μείωσε στο 2-1, ενώ η ομάδα του Άρνεμ είχε δύο ευκαιρίες ακόμα, αλλά ο Γιαννιώτης κράτησε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Πλέον, ο Ατρόμητος οδεύει προς την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας, καθώς απομένει ακόμη ένα φιλικό, την 1η Αυγούστου με αντίπαλο της Αλ-Τααβόν, προτού επιστρέψει στην Αθήνα.

Ατρόμητος (Κ. Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζησαΐας (67’ Μαυρομάτης), Σουάρεθ (62’ Στρούνγκης), Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (72’ Οικονομίδης), Κουέν (87’ Μούντες), Χαρίσης (8’ Μουνίθ), Ρομπάιγ (46’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (77’ Νταλαμήτρας), Τζαβίδας (67’ Κοτσόπουλος)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0