Football Talk

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ηττήθηκαν, αλλά δεν… κατέβασαν το κεφάλι οι Αγρινιώτες

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ηττήθηκαν, αλλά δεν… κατέβασαν το κεφάλι οι Αγρινιώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την νίκη με 1-0, αλλά ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο είχε την υπεροχή και απείλησε πλήρως τους φιλοξενούμενους, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο για την φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι Αγρινιώτες έστησαν… πάρτι στις κερκίδες με καπνογόνα και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με μεγάλη θέληση στον αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πρώτο κόρνερ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς όμως να επιχειρήσουν σουτ. Οι Γιαννιώτες, ένα λεπτό αργότερα επιχείρησαν ένα μακρινό σουτ με τον Ροσέρο, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ. Δεν σταμάτησαν εκεί όμως, δύο λεπτά αργότερα, ο Ροσέρο επιχείρησε μια σέντρα, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε την μπάλα και τελείωσε την φάση.

Το ψηλό πρέσινγκ του Παναιτωλικού, ανέβασε την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο τερέν και στο 10ο λεπτό ο Ντίας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά αυτό ήταν αδύναμο. Ο Κορνέλιους ένα λεπτό πιο μετά, έχασε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε στον Καρέλη, ο οποίος τελείωσε και την φάση.

Ο ΠΑΣ έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν το διαχειρίστηκαν και τους προσέθεσε νευρικότητα, με αποτέλεσμα να κάνουν αρκετά μαζεμένα λάθη!

Στο 25ο λεπτό, ο Παναιτωλικός βρέθηκε στην αντεπίθεση, με τον Ντουάρτε να κάνε ιένα πολύ όμορφο σουτ με το αριστερό, με τον Πριόρ να απομακρύνει σε κόρνερ στο 25’. Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα καθώς οι δύο ομάδες έριξαν την ένταση και το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Αντίθετα, το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ υψηλό ρυθμό με τον Μορέιρα να έχει δύο πολύ επικίνδυνες φάσεις. Αρχικά, ο Ανέστης μπήκε στη φάση και έφτασε σχεδόν στα όρια της περιοχής, αποκρούοντας, ενώ στην συνέχεια ο παίκτης του ΠΑΣ, σούταρε αδύναμα και ο τερματοφύλακας έλεγξε εύκολα της φάση στο 47’.

Ο ΠΑΣ απείλησε ιδιαίτερα τους Αγρινιώτες και πίεσε με μεγάλη ένταση στο ξεκίνημα. Μία φάση του Μπιλμπάο (48’), όπως και άλλη μια από τον Σόρια (50’) δεν ήταν αρκετές για να νικήσουν τον Ανέστη. Σε μία αναμπουμπούλα στην περιοχή του Έλληνα γκολκίπερ, ο Μπιλμπάο επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και ο Κόντε μεσολάβησε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 55’.

Στο 65ο λεπτό, ο Παναιτωλικός είχε την δική του ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του Κορνέλιους. Στο 76ο λεπτό, ο Παναιτωλικός κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ καλό σημείο στη συμβολή της μεγάλης περιοχής έξω από την εστία του ΠΑΣ, την οποία ανέλαβε ο Χατζηθεοδωρίδης. Η εκτέλεση του όμως ήταν πολύ άσχημη και η μπάλα κατέληξε πολύ άουτ. Ακόμη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Χατζηθεοδωρίδη να σεντράρει, αλλά η μπάλα πέρασε από τα σώματα και δεν πέτυχε κάτι. Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 90 λεπτό ο Βαρόνε πλάσαρε, αλλά ο Σούλης επενέβη και κράτησε τη νίκη για τους Γιαννιώτες.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Χουχούμης, Κορνέλιους, Λάρσον, Λιάβας (62’ Αποστολάκης), Μάρτενσον (71’ Πέδρο), Φλόρες (62’ Ξενιτίδης), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (62’ Χατζηθεοδωρίδης) και Ντίαζ (71’ Τσιγγάρας) και Καρέλης (71’ Βαρόνε)

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ (63’ Σούλης), Παντελάκης, Καραχάλιος (83’ Κύρκος), Λώλης, Κόντε, Ροσέρο, Εραμούσπε (63’ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Κιάκος, Σόρια (87’ Τσάβος), Λιάσος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0