Football Talk

Ζινκερνάγκελ: «Όνειρό μου να παίξω στο Champions League»

Ζινκερνάγκελ: «Όνειρό μου να παίξω στο Champions League»

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μίλησε για το όνειρό του, το Champions League και τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα έκανε αναφορά στα είδωλα του στο ποδόσφαιρο και τον λόγο που ήρθε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα λόγια του για:

Τα χαρακτηριστικά του:

«Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν ακραίο μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Θα έλεγα πως είμαι έξυπνος παίκτης, τεχνικός και δημιουργικός. Όταν ήμουν μικρός το είδωλό μου ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Έγινα φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη σε αυτόν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο είδωλό μου. Όταν γίνεσαι επαγγελματίας σταματάς να έχεις είδωλα ωστόσο ο Μπέκαμ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν οι δύο αγαπημένοι μου».

Τις πρώτες εντυπώσεις με τον Ολυμπιακό:

«Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο από τον οποίο οι οπαδοί έχουν μεγάλες προσδοκίες. Υπάρχει μεγάλη πίεση, κάτι το οποίο μου αρέσει και είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Ένας σύλλογος πρωταθλητής, ο μεγαλύτερης της χώρας με ιστορία και οπαδούς. Ήταν για εμένα εύκολο να έρθω εδώ».

Τους στόχους του: 

«Το όνειρό μου είναι να παίξω στο Champions League. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ και φυσικά να κερδίσω πρωταθλήματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0