Football Talk

Champions League: Τα κατάφερε στο νήμα η Σέριφ του Ευαγγέλου, πέρασαν τα φαβορί (video)

Champions League: Τα κατάφερε στο νήμα η Σέριφ του Ευαγγέλου, πέρασαν τα φαβορί (video)

Ολοκληρώθηκαν οι ρεβάνς της Τρίτης (26/7) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, χωρίς κάποια έκπληξη, με τα φαβορί να περνάνε στην επόμενη φάση. Με γκολ στο 88' κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση η Σέριφ Τίρασπολ του Στέφανου Ευαγγέλου.

Με τα φαβορί να περνάνε στην επόμενη φάση, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Το πρόγραμμα είχε ανοίξει το παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο κόντρα στη Μίντιλαντ, με την κυπριακή ομάδα να μένει εκτός συνέχειας ύστερα από την διαδικασία των πέναλτι.

Η Βικτόρια Πλζεν υποδέχτηκε την φινλανδική Ελσίνκι, στη ρεβάνς της νίκης των Τσέχων (2-1) στο πρώτο ματς. Αυτή τη φορά, η Πλζεν έδειξε πιο σοβαρό πρόσωπο, δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους και έφτασε σε μία ευρεία νίκη με 5-0! Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Πέρνιτσα (11’), Σίκορα (21’,73’), Χέιντα (31’) και Κλίμεντ (84’).


Με γκολ του Μόμο Γιανσάν, η Σέριφ Τίρασπολ του δικού μας, Στέφανου Ευαγγέλου, κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μάριμπορ, στη Μολδαβία. Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είχε λήξει 0-0 και μέχρι τη φάση του 88ου λεπτού η παράταση φαινόταν αναπόφευκτη, ωστόσο ο Γιανσάν είχε άλλη γνώμη.

Στο Λουξεμβούργο, η Πιούνικ κατάφερε να αφήσει έξω την γηπεδούχο Ντουντελάνζ και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο καθώς κέρδισε με 4-1! Ο Ναντίρ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 21’ και σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας του με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, όλοι πίστεψαν σε εύκολη πρόκριση της Ντουντελάνζ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ! Με γκολ του Τζουνίνιο στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Πιούνικ ισοφάρισε και στη συνέχεια με δύο τέρματα του Γιούριτσιτς στο 53’ και του Οτουμπάντζο στο 75’ έφερε τα πάνω κάτω. Ο Γιούριτσιτς κλείδωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του στο 85’.



Στο Δουβλίνο, η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχθηκε χωρίς μεγάλες ελπίδες την Λουντογκόρετς ύστερα από την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 από τους Βούλγαρους. Παρόλα αυτά προσπάθησε πολύ να ανατρέψει το σκορ της πρώτης αναμέτρησης, χωρίς εν τέλει να τα καταφέρει. Η Σάμροκ άνοιξε το σκορ στο 21’ με γκολ του Γκριν. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες, σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Μανουέλ Σόου στο 51’ και είδαν τα πράγματα να ζορίζουν όταν στο 88’ όταν ο Εμάκιου έκανε το 2-0. Τελικά, οι Βούλγαροι κατάφεραν να σκοράρουν  με τον Κάουλι στο 91’ και να πάρουν μία αγχωτική είναι η αλήθεια πρόκριση.

Τέλος, στα γειτονικά Σκόπια, η αξιόμαχη Σκούπι δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και γνώρισε την ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0. Το γκολ για τους Κροάτες έβαλε ο Αντέμι στο 47’.

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0