Football Talk

Φένλο – Ατρόμητος 1-2: Δεύτερη νίκη σε φιλικό για τους «πειστικούς» Περιστεριώτες!

Φένλο – Ατρόμητος 1-2: Δεύτερη νίκη σε φιλικό για τους «πειστικούς» Περιστεριώτες!

Πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος και στο 3ο του φετινό φιλικό, με την ομάδα του Κρις Κόλμαν να επικρατεί με 2-1 της Φένλο, σκοράροντας μάλιστα στα 17 πρώτα δευτερόλεπτα!

Στο πρώτο του φιλικό επικράτησε με 2-0 του Βόλου, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, στο δεύτερο φάνηκε πως η κούραση έκανε την εμφάνισή της και ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 1-0 από την ισραηλινή Σμόνα, αλλά στο τρίτο, οι Περιστεριώτες έδειξαν να βρίσκουν ξανά τον εαυτό τους, επικρατώντας με 2-1 της Φένλο!

Ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, σκοράροντας με επτά επαφές με την μπάλα, στα πρώτα 17 δευτερόλεπτα, με τον Κλωναρίδη και παρότι ισοφαρίστηκαν 20 λεπτά αργότερα, με τον Ρόεμερ, βρήκαν και πάλι την λύση, για να φτάσουν στη νίκη!

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 63ο λεπτό όταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, Ρομπάιγ σκόραρε από κοντά και έκανε το 2-1, κάνοντας και παράλληλα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του Κρις Κόλμαν.

Kάπως έτσι, ο Ατρόμητος έφτασε στην 2η του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, με το επόμενο «τεστ» να είναι κόντρα στην Φίτεσε, στις 30 του μηνός.

Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε ο Ατρόμητος το παιχνίδι: Μάριτς, Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Δαλαμίτρας, Πομόνης, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Μουνίθ, Κιβρακίδης, Σταματούλας, Κλωναρίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0